Codul il iei din extrasul de cont bancar, cel care apare la extragerea facuta de paypal.
Nu stiu daca iti vor returna ambele extrageri, ca ai de introdus 2 coduri in cazul asta.
Vei vedea tu in cateva zile daca iti vor ianpoia banii, macar uita-te sa nu-i ai in contul de paypal. Vezi ca dureaza pana la 5 zile lucratoare sa-ti inapoieze banii, dupa ziua cand ai pus codul corect in linkul lor.
Buna, de obicei retragerile PayPal sunt pentru a confirma autenticitatea contului/ cardului pe care l-ai asociat si sunt retrurnate. Asa ca vei primi banii chiar daca nu introduci codul respectiv.
Deci dupa ce bag codul voi primi 14 lei? Ca eu am cerut codul de 2 ori si de 2 ori ma tacsat.
După ce bagi codul nu primești înapoi nimic, dar vei avea 14 lei în contul tău PayPal. Pe care îi poți folosi să achiți ceva online sau să-i retragi. Partea frumoasă e că dacă vrei să îi iei înapoi, ți se reține comision! Așa că mai bine îi lași acolo până cumperi ceva.
Eu de pildă i-am donat la Wikipedia, dacă tot îi consideram pierduți, măcar să fie pentru o cauză utilă.
YzuD întreabă: