| R3nky a întrebat:

Am pus cardul la un cont de paypal pentru activate mi-a luat 7 lei.Am dat sa mai imi trimita condul odata ca am crezut ca trebuie sa il primesc pe mail, apoi am aflat unde il primesc si mi-a mai luat 7lei. Dupa ce bag codul voi primi inapoi 14 lei sau 7 lei?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Codul il iei din extrasul de cont bancar, cel care apare la extragerea facuta de paypal.
Nu stiu daca iti vor returna ambele extrageri, ca ai de introdus 2 coduri in cazul asta.
Vei vedea tu in cateva zile daca iti vor ianpoia banii, macar uita-te sa nu-i ai in contul de paypal. Vezi ca dureaza pana la 5 zile lucratoare sa-ti inapoieze banii, dupa ziua cand ai pus codul corect in linkul lor.

3 răspunsuri:
| Andreeagen a răspuns:

Buna, de obicei retragerile PayPal sunt pentru a confirma autenticitatea contului/ cardului pe care l-ai asociat si sunt retrurnate. Asa ca vei primi banii chiar daca nu introduci codul respectiv.happy

| R3nky explică (pentru Andreeagen):

Deci dupa ce bag codul voi primi 14 lei? Ca eu am cerut codul de 2 ori si de 2 ori ma tacsat.

| mihai69 a răspuns:

După ce bagi codul nu primești înapoi nimic, dar vei avea 14 lei în contul tău PayPal. Pe care îi poți folosi să achiți ceva online sau să-i retragi. Partea frumoasă e că dacă vrei să îi iei înapoi, ți se reține comision! Așa că mai bine îi lași acolo până cumperi ceva.
Eu de pildă i-am donat la Wikipedia, dacă tot îi consideram pierduți, măcar să fie pentru o cauză utilă.