| bogdanraileanu a întrebat:

Am pus o intrebare acum 5 minute :Buna ziua sunt un incepator la counter-strike 1.6. cum pot juca singur cs 1.6 cu buti? vreau cat mai detaliat. dau funda si mi-au raspuns doua persoane dar nu vad ce mi-au raspuns! cum fac? sau ce Fac?

Răspuns Câştigător
| angel74dm a răspuns:

Stai vreo 15 minute şi o să vezi, că sâmbăta şi duminica e încărcat site-ul la greu, toată lumea e călare pe el... Asta e, până se rezolvă problema, tot aşa o să meargă...

2 răspunsuri:
| Mih4IxD a răspuns:

Nu inteleg ce vrei sa spui thinking Ca sa joci singur cs cu "buti" asa cum le zici tu, de fapt sut booti, buti sunt jucatorii care habar nu au sa jooace cs asa ca tine laughing. Poi intrii in cs dai la New Game si undeva mai jos apare o chestie de bifat in care scrie daca vrei sa adaugi boti. Bifezi si sccrii cati vrei (daca pui 10 o sa se imparta 5 la fiecatre echipa Terrorist si Counter-Terrorist). Apoi bifezi difivultatea Easy,Normal, Hard, Expert. Poti da la normal (pentru ca la easy este prea simplu am facut 300 kiluri si am murit de 2-3 ori ) Recino cu un replay daca nu la asta te-ai referit, pentru mai multe detalii adauga id asta in lista tuta_mihai14@yahoo.com.

| Pruna_Albert_1989 a răspuns:

Ca sa joci cu buti (cum zici tu) adica booti
1.Dai pe start game si dai pe o mapa
Exbig grine_Dust2
asa apoi dai h si apare acolo bot nu stiu cum si dai acolo te prinzi tu! De aici in colo funda? P.S poti da boti la ce nivel vrei u