| unoarecare2 a întrebat:

Am reinstalat windosul 8 si am instalat google si nu mai reusesc sa imi gasesc marcajele, fisierele cu link-urile memorate cu toate ca am intrat pe contul google. De ce nu la mai gasesc sau cum pot da de ele?

8 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Esti conectat la internet? Asteapta putin sa se sincronizeze

| unoarecare2 explică (pentru Goete):

Da, sunt de ore bune.

| Goete a răspuns (pentru unoarecare2):

Si iti este configurata sincronizarea contului? (nu stiu exact cum se numeate romaneste)

| crysty1222 a răspuns:

Intra in setarile Google Chrome si vezi daca ai sincronizarea activata.

| unoarecare2 explică (pentru crysty1222):

Unde anume? Imi spui si mie te rog mult pasi?

| crysty1222 a răspuns (pentru unoarecare2):

Da-i click pe punctele alea trei din dreapta sus, dupa care dai click pe setari (vezi ca optiunea e mai jos) si o sa ti se deschida o pagina cu mai multe setari. Primul lucru care apare pe pagina aia e contul tau si sub numele contului apare optiunea "Sincronizare" si vezi ca scrie daca e activata sau nu. Daca nu e, dai click pe ea si bifezi tu toate optiunile alea.

| unoarecare2 explică (pentru crysty1222):

Salut. Am facut si asta Cristi si tot nu imi apar. Nu stiu ce sa mai fac daca mai exista si alta varianta. Merci.

| crysty1222 a răspuns (pentru unoarecare2):

Incearca sa te deconectezi de pe contul tau, dezinstaleaza Google Chrome-ul si dupa aia incerci iar sa il instalezi si sa te conectezi. Daca nu merge nici asa inseamna ca data trecuta nu aveai sincronizarea activa si nu s-au salvat site-urile si parolele pe contul tau.