Driverele sunt ok!
Din Startup debifeaza -> TOT ->click pe Apply OK ->reboot computer.
Update-urile le faci toate (si cele optionale) in afara de KB971033 si KB2505438 si cele de anul asta (ianuarie-iunie)
Fa un print din Disk Management si posteaza aici
(intri in Start-> MyComputer -> click dreapta pe MyComputer -> Manage.mergi la -> Storage aici ai Disk Management)
Ce sistem ai?
-procesor
-ram
-placa video
-hard disk
De cat ai facut partitia cu Windows-ul?
Ai formatat ambele partitii la instalare?
Ce windows ai instalat? Pe 32 sau 64 Bit?
Update-urile obligatorii si optionale din windows le-ai facut?
Driverele sunt instalate toate?
(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )
Procesor:Intel duo 2.93, 2,95
3 g ram
nVIDIA geforge 9500 GT
512 total gb
windows 7, 32 bit
update-urile cateva si nu le-am facut deoarece am auzit ca nu e bine...
Drivererele. sunetu mergea imediat si placa video nu am instalato dar jocurile merg...e ciudat da in fine.
Paritita cu windowsu o am de 70 gb dintre care 45 liber.
Http://uploads.im/xFVyX.jpg
auzi si m-am gandit poate cauza ar fi si prafu..afecteaza oarecum? sa il mai sterg? n-am mai facut-o demult.
Driverele sunt ok!
Din Startup debifeaza -> TOT ->click pe Apply OK ->reboot computer.
Update-urile le faci toate (si cele optionale) in afara de KB971033 si KB2505438 si cele de anul asta (ianuarie-iunie)
Fa un print din Disk Management si posteaza aici
(intri in Start-> MyComputer -> click dreapta pe MyComputer -> Manage.mergi la -> Storage aici ai Disk Management)
Esti sigur ca l-ai instalat corect, adica ai facut un clean instal? E posibil sa nu fi formatat windows-ul precedent iar acum sa ai in partitia respectiva 2 windows-uri instalate iar asta ingreuneaza mult si prelungeste timpul de procesare.
Asta am facut prima oara si apareau 2 windowsuri cand aprindeam pc si ma punea sa aleg.
acum nu mai apar sper ca l-am instalat corect.