Daca fisierele din windows sunt ale sistemului ( cele importante care prin stergerea lor ar produce instabilitate sistemului) nu le vei putea sterge.
(chiar daca sunt infectate).
Nu ar trebui. insa daca vrei sa fii sigur ca ai un sistem curat descarca MALWAREBYTES FREE si da o scanare. apoi cand termina bifezi tot ceea ce ti-a gasit si dai delete. apoi restartezi si ai un pc curat. anty spyware nu l-am folosit, insa imi amintesc de avast versiunea de acum vreo 4 ani ce stergea arhive din system 32 deoarece credea ca sunt virusi. in malwarebytes am mai mare incredere.
Si ca sa-ti cureti browserele descarca ADWCLEANER. il rulezi si stergi ceea ce gaseste. cred ca daca faci totul din ce am scris esti o persoana cu pc clean.
Fisierele din windows nu pot fi sterse, sunt protejate. virusii le pot doar modifica (adica infecta) si antivirusii le pot dezinfecta. in system32 se mai copiaza si fisierele cu virusii in sine si acele fisiere pot fi sterse fara nicio problema. iti recomand ca sa inchizi orice antivirus activ si sa faci o scanare cu http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Virus-Removal-Tool.shtml