| sergiu2525 a întrebat:

Am scanat niste poze in pc si mi le deschide cu microsoft word, si dau copoy pe poza dinauntru si nu merge paste afara, vreau sa vad direct poza fara sa deschid cu wordul.

8 răspunsuri:
| piticot a răspuns:

Da clik dreapta pe fotografia nedeschisa, proprietati, si la deschide cu...ai optiuni.Alege sa deschizi cu vizualizator imagini fax si windows. Data viitoare cand salvezi o fotografie sa o salvezi format jpeg sau jpg si o poti vizualiza cu orice.

| Smackdown a răspuns:

Click dreapta pe poza, proprietati, Change, si setezi windows photo wiewer, salezi, apply, ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ho ho e cam usoara intrebarea: In primul rand dai clik dreapta pe poza dupa aia srie acolo "Open With" si iti selectezi cu ce program vrei sa iti deschida poza!

| Conquiztadorul Anonim a răspuns:

Dai click dreapta pe poza si dai la open withe si iti selectezi cu ce vrei sa deschida poza

| sergiu2525 explică:

N-ati inteles... poza e deschis cu microsoft word si nu are optiunilie de care ziceti voi, v-ati repezit cu rasp voastre nici nati citit tot.

| yulya_1366 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema:nu pot sa le deschid cu vizualizator imagini fax si windows, decat cu internet, cu paint sau alte chestii...ca ce spuneti voi stie oricinewinking Oricum, am intrebat pe cineva si a zis ca s`ar putea sa fie de la placa video.

| yulya_1366 a răspuns:

Pozele alea nu pot fi deschise decat cu paint, word sau internet, ca nu merge sa le deschizi cu vizualizator de fax si windows, doar sa le dai pe rand sa le vezi.Cred ca ar trebui sa chemi pe cineva care chiar se pricepe, si sa se uite in special la PLACA VIDEO.Cred ca aia are probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da are dreptate. v-ati repezit cu rasp. eu il am cu windous and fax viever si nu mi se deschide si nici optiunile de care ziceti voi nu le are