| dee.hk a întrebat:

Am scapat astazi aparatul digital din greseala. si. nu mai intra obiectivul la loc straight face. este un sony cyber shot .cand l am scapat era deschis. si nu avea nimic dar cand l am deschis din nou. nu a mai mers. problema este ca mi l a dat sora mea. cu o singura conditie -sa am grija de el straight face. si nu cred ca mai este in garantie.,. iar bani de reparatii :-s. nu am. ce pot sa fac? vi s a intamplat?

3 răspunsuri:
| moonY a răspuns:

Da, am avut aceeasi problema, din pacate nu se mai poate face nimic, o reparatie era costisitoare, am preferat sa cumpar altul

| gaby_6279 a răspuns:

Pai mai bine cumperi altu decat sa il repari. Pai este posibil din cauza socului cand a cazut sa fi rup o mica rotica ca acolo sunt rotite din plastic si posibil sa fie una dintre ele rupta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca si mie mi s-a intamplat! L-am scapat cand era deschis, iar acum are un efect opus: cand vreau sa fac o poza obiectivul mi se inchide(partial) si cand vreau sa-l inchid nu merge.
Pana acum m-am dus in piata la reparatii, dar mi s-a spus sa ma duc la un service.desi nu cred ca se mai poate repar(asa mi-a zis si angajatul)

Cel mai bine este sa astepti pana faci rost de bani sa mergi sa-l repare.sau altceva. n-ai ce sa faci happy