| Fcsb_Popica_1997 a întrebat:

Am scos coolerul, procesorul era atasat de al, am tras de procesor, pasta intarita a zburat, eu l-am pus la loc (au mai ramas pe ici, pe colo cateva bucati), iar eu banuiesc ca aia este pasta, in acest moment pasta nu se mai egzisteaza pe procesor si imi e frica ca face poc (fara jigniri, acum serios, care sunt riscurile?) P.S. Procesor AMD Athlon X2 64 si placa de baza MSI (K9N Neo V3)

Răspuns Câştigător
| iSwag a răspuns:

Da, e foarte delicata pentru ca trebuie un strat subtire, dar nu foarte subtire. Si baietii de la service au "ochiul format" :) Te poti uita pe internet la niste tutoriale sau ceva :)

Eu am 14 :)

https://www.youtube.com/watch?v=LqVbxttFBmY. O sa te ajute :)

5 răspunsuri:
| iSwag a răspuns:

Si eu am scos coolerul azi si am vazut ca nu mai am pasta deloc.

Descarca speedfan sa vezi ce temperaturi ai. Daca depasesc 60 de grade du-l la un service sa iti puna niste pasta...
Eu am probleme cu ventilatia...

| Fcsb_Popica_1997 explică (pentru iSwag):

58 a fost recordul maxim, vreau sa zic, m-am uitat pe site-ul lor si am vazut ca procesorul meu duce 71 grade Celsius, ai idee care sunt riscurile?

| iSwag a răspuns (pentru Fcsb_Popica_1997):

Nu prea ai riscuri. Credeam ca ti s-a dus toata pasta si nu ai o ventilatie buna (eu nu am deloc.), asa ar putea ajunge pe la 80grade.
Nu ar strica sa te duci la un service. Nu costa mult happy (sa iti puna pasta)

Pe coolerul meu scrie mare AMD, dar daca e sa imi aplic singur (am 12 ani happy ) crezi ca e o lucrare delicata?

Merci mult am luat de la heatsink si acum nu mai depaseste nici 60 grade C

| iSwag a răspuns (pentru Fcsb_Popica_1997):

Da, e foarte delicata pentru ca trebuie un strat subtire, dar nu foarte subtire. Si baietii de la service au "ochiul format" :) Te poti uita pe internet la niste tutoriale sau ceva :)

Eu am 14 :)

https://www.youtube.com/watch?v=LqVbxttFBmY. O sa te ajute :)