| davidlord a întrebat:

Am si eu nevoie de putin ajutor, incerc sa instalez un windows xp pe un laptop, si imi da o eroare(il instalez din BIOS cu cd bootabil) iar eroarea consta intr-un ecran albastru si zice ceva de genul stop:error... am incercat chestia de 3 ori la fel, am incercat sa il instalez direct din sistemul de operare, zice ca versiunea care este pe laptop este mai noua decat cea de pe cd, si nu ma lasa sa il instalez, am incercat sa formatez hardul, nu funcioneaza dupa ce pun volume disk name zice ca hardul este folosit si ca nu poate continua actiunea! va rog ajutati-ma dau funda:*

Răspuns Câştigător
| Alex_10000 a răspuns:

Schimba sistemul de operare. Am avut problema asta in weekend tot pe un laptop ...si pana la urma i-am pus LAST XP si a mers perfect. nu erori ...nu nimic, Incearca asa.

2 răspunsuri:
| baba a răspuns:

Personal iti recomand sa apelezi la un service de calculatoare din orasul tau. Cineva care se pricepe instaleaza un windows mult mai rapid si nici nu iti iau foarte mult bani.
Daca esti din Bucuresti iti pot recomanda: http://www.bei.ro/service_calculatoare/

| FlorinDrg a răspuns:

Posibil sa fie windows-ul prea vechi si sa contina erori, mi s-a intamplat si mie de curand, ori ca sistemul de operare care vrei sa il instalezi sa nu fie compatibil cu laptop-ul.