| Slowmotioon a întrebat:

Am si eu o intrebarae! Am cv probleme cu PC-ul! Problema am avut-o si inainte dar a incetat, de EX.Cand joc, de exemplu, Fifa 08, 09, sau NFS Carbon, imi ruleaza jocu bine si la un moment dat incepe sa sacadeze vreo 3 minute, inceteaza nu dureaza mult si iar incepe, dar doar l jocurii! Si ma uit mereu la performantaaa acolo, si sunt toate in regula! ziceti-mi si voi cam c credet!

Răspuns Câştigător
| cd92 a răspuns:

Placa video si procesorul se incalzesc, incearca sa iti pui un cooler care sa traga din pc tot aerul caldwinking

2 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cred ca nu ai un calculator destul de performant! Jocurile de care zici cer o placa video buna care sa se sprijine pe mult ram. Inchide si tu toate celelalte aplicatii cand te joci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-are legătură cu performanța calculatorului. Eu cred că unele componente se supraîncălzesc și își scad frecvențele pentru a se răci mai rapid. Verifică temperaturile cu acest program: cpuid.com/hwmonitor.php
Îl lași să ruleze în timp ce te joci, aștepți să înceapă jocul să sacadeze, apoi ieși din joc și te uiți la temperaturile maxime. Revino cu detalii.