| TeyMar a întrebat:

Am si eu o intrebare.Am memoria din local disk(c) cam plina.As vrea un program de stergere a lucrurilor care nu imi mai trebuie. Ofer FUNDA!

7 răspunsuri:
| jhonny999 a răspuns:

Dezinstaleaza cu Revo Uninstaler.
Curata fisiere temp si registri cu
Ashampoo Win Optimizer.

| dannyel86 a răspuns:

Salut. In general, softurile si jocurile instalate pot ocupa spatiu, dar nu uita si de fisierele temporare de pe internet care se stocheaza tot pe partitia C. Un program util pentru aceste fisiere este CCleaner. Folosesc programul la 3 zile si scot de pe partitie cam 445 mb fisiere temporare de pe internet. Tu, care poate n-ai folosit un astfel de soft, vei salva mai mult spatiu pe C. Merita incercat! Gasesti varianta gratuita pe pagina oficiala.

| xgamerz a răspuns:

Descarca: Portable Tracks Eraser
EU pe asta il folosesc de f mult timp si e destul de practicwinking
Bafta.

| AlexandruVlad432 a răspuns:

Da click dreapta pe disk, apoi click pe DISK CLEANUP. Bifeaza toate casutele apoi da-i delete files. Asta ar trebui sa iti mai elibereze pc-ul. Succes!

| AlexandruVlad432 a răspuns (pentru AlexandruVlad432):

In loc de delete files, scrie OK in dreapta jos.

| Mary0Hellen a răspuns:

Pai, tu stii ce programe nu iti mai trebuie, mai intai le dezinstalezi ( Control Panel / Add or remove programs ) cauti acolo programul care nu iti mai trebuie si apoi ii stergi folderu'
Funda?batting eyelashes

| Shania a răspuns:

Nu exista astfel de programe. cel mai indicat e Control Panel--> add removes programs si scoti ce nu-ti mai trebuie. cat despre fisierele care nu apartin unor programe, delete manual. ai grija numai sa nu stergi si din sistemul de operare. de obicei nu se prea poate dar la unele pc-uri (al meu de exemplu) se poate