Sunt virusi categoric.Si mie mi s-a intamplat.Scaneaza calculatorul.Virusi care apar sub forma de reclame, de spam. Exista programe anti-fireware, de acelea sa folosesti impotriva lor.
Hey, ai un virus... reinstaleaza windowsul, asa poate vor disparea, si apoi iti poti lua un antivirus AVG e bun, are de toate si il gasesti free pe www.AVG.ro
Bafta :)
Scaneaza cu antivirusul, pune-l la treaba, mai scaneaza cu super anti-spyware, trojan remover, etc
Little_angel te contrazic... daca reinstaleaza windowsul scapa doar pe moment de virusi, stiu ce vb pentru ca mi-a spus cineva care mi-a facut calc de la o firma... odata ce ai luat virusi acestia raman in placa de baza sau nu ma stiu unde) si reformatarea este doar ceva temporar ( asa mi s-a explicat mie)
Depinde ce anti-virus ai. Cel mai sigur rezolvi cu un format, acum depinde in ce partitie e virusul, e posibil sa fie in C: daca iti afecteaza browserul.
Pai se pare nu ai vreun antivirus mai bun sau nu e bine setat sa-ti opreasca pop blokurile adica alea cu reclame ceva si in general aceastea sunt insotite de troiani, virusi
Iți recomand în primul rând un antivirus Avira - www.idownload.ro/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=33&lid=1689
In al doile rand foloseste FireFox pentru navigarea pe internet, este mult mai rapid decat IE si in plus va protejeaza si de site-uri periculoase. il puteti descarca de aici: www.idownload.ro/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=24&lid=1330
Lavinia_Cristina_ întreabă: