La ce intentionezi sa utilizezi sistemul?
Daca e gaming, cu ce ai pus tu mai sus, o sa ai o experienta de invidiat in jocuri, ruland orice joc modern, cu ceva noroc la unele dintre ele, pe low.
Sfatul meu: sistem pe componente.
Sa zici la ce vrei sa folosesti sistemul. Eu pun o varaitna pentru gaming, deoarece cei mai multi asta doresc:
http://bit.ly/1bsLJk5 + asamblare http://bit.ly/132oyYj
Ai cpu puternic, undeva intre i3 si i5
4gb ram
sursa cu electroncia buna
carcasa spatioasa
placa de baza solida
gpu cu mult peste ce e deasupra. gt620+gt 630 la un loc nu fac nici un 30% din puterea lui 7790.
restul mai poti vedea si tu.
Daca ai nelamuriri, dai mesaj sau raspunzi.
Daca doresti sa cumperi de la pcgarage, voucher: 6WXBQPKQ pentru o mica reducere. Adaugi configuratia in cos(ai jos un buton: adauga produsele selectate in cos), dupa care adaugi si asamblarea si poti efectua comanda.
Ca si perforanta, in gaming, cum ziceam, e incomparabil, dar sa spui la ce il folsoesti, poate nu vrei gamging si vrei altceva, si atunci recomand alta configuratie mai ok.
Da. il vreau pentru gaming
Dar una din cele doua pe care le-am mentionat mai sus ar fi bune pentru gaming?
Atunci mergi pe configuratia pusa de mine mai sus. Daca vrei sa cumperi, cum amzis, mai intai adaugi configuratia in cos, dupa care adaugi si asamblarea. Diferenta de performanta e incomparabila.
In nici un caz. Alea nu a o treaba cu gaming-ul. Asa is toate sistemel brand. Cel putin, pe cel cu gt 630, care e mai performant decat cel cu gt 620 in gaming, crysis 3 cu noroc sa mearga undeva la low si o rezulutie scazuta.
Faza e ca am inteles ca se pot lua tepe prin livrare. E adevarat?
Stai linistit. Eu cumpar de la pcgarage de mai bine de 2 ani de zile si totul a fost ok, nu am avut probleme.
Tiapa, dar de alt fel iti poti lua din magazin, cand vine vanzatorul si zice ca e super tare, si etc, tu il crezi si cumperi, iar acasa regreti. Cumpara cu incredere de unde ti-am aratat eu.
Oricum, nu isi permit sa isi bata joc, eoarece e cel mai mare magazin din tara cu componente de pc.