Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

La ce intentionezi sa utilizezi sistemul?
Daca e gaming, cu ce ai pus tu mai sus, o sa ai o experienta de invidiat in jocuri, ruland orice joc modern, cu ceva noroc la unele dintre ele, pe low.
Sfatul meu: sistem pe componente.
Sa zici la ce vrei sa folosesti sistemul. Eu pun o varaitna pentru gaming, deoarece cei mai multi asta doresc:
http://bit.ly/1bsLJk5 + asamblare http://bit.ly/132oyYj

Ai cpu puternic, undeva intre i3 si i5
4gb ram
sursa cu electroncia buna
carcasa spatioasa
placa de baza solida
gpu cu mult peste ce e deasupra. gt620+gt 630 la un loc nu fac nici un 30% din puterea lui 7790.
restul mai poti vedea si tu.
Daca ai nelamuriri, dai mesaj sau raspunzi.
Daca doresti sa cumperi de la pcgarage, voucher: 6WXBQPKQ pentru o mica reducere. Adaugi configuratia in cos(ai jos un buton: adauga produsele selectate in cos), dupa care adaugi si asamblarea si poti efectua comanda.

Ca si perforanta, in gaming, cum ziceam, e incomparabil, dar sa spui la ce il folsoesti, poate nu vrei gamging si vrei altceva, si atunci recomand alta configuratie mai ok.

| Razvan1245 explică (pentru sltlp):

Da. il vreau pentru gaminghappy

Dar una din cele doua pe care le-am mentionat mai sus ar fi bune pentru gaming?

| sltlp a răspuns (pentru Razvan1245):

Atunci mergi pe configuratia pusa de mine mai sus. Daca vrei sa cumperi, cum amzis, mai intai adaugi configuratia in cos, dupa care adaugi si asamblarea. Diferenta de performanta e incomparabila.

In nici un caz. Alea nu a o treaba cu gaming-ul. Asa is toate sistemel brand. Cel putin, pe cel cu gt 630, care e mai performant decat cel cu gt 620 in gaming, crysis 3 cu noroc sa mearga undeva la low si o rezulutie scazuta.

Faza e ca am inteles ca se pot lua tepe prin livrarestraight face. E adevarat?

Stai linistit. Eu cumpar de la pcgarage de mai bine de 2 ani de zile si totul a fost ok, nu am avut probleme.
Tiapa, dar de alt fel iti poti lua din magazin, cand vine vanzatorul si zice ca e super tare, si etc, tu il crezi si cumperi, iar acasa regreti. Cumpara cu incredere de unde ti-am aratat eu.
Oricum, nu isi permit sa isi bata joc, eoarece e cel mai mare magazin din tara cu componente de pc.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat