Lg cookie este un multimedia excelent si cu un design din secolu nostru claritatea sunetului e mai mult decat foarte buna, recomand cookie kp 501; 500 are probleme de soft si pica destule de des si nu reprezinta o mare diferenta de pret.
Parerea mea:
Nu imi plac telefoanele txt, deci eu as alege cookie.( am deja unu, cookie)
Nu imi place telefoanele txt, deci as alege LG Cookie 500, de fapt l-am ales deja ca e telefonul meu.Desigur, asta e parerea mea.
Sunt aproape egale, dar daca scrii multe mesaje, alege samsung-ul, dar daca vrei sa faci poze, alege LG-ul
Eu, prefer Samsung-ul
Bună.
Dacă îţi plac telefoanele touch screen alege-l pe LG KP500 cookie. Iar dacă îţi plac telefoanele cu şină alege Samsung B3310.Este alegerea ta. Îl alegi pe care doreşti.
Pa, pa
Parearea mea sa nu alegi cookie are un coleg din cls.ase de rau ii mere si touchscreenul si toate ii chiar penal
Am cam auzit ca la Samsung daca il deschizi de prea multe ori se duce telu. iar la Lg e cam praf cu touchscrenu si cu softu.deci nu il mai iau pe niciunul o-sa mai caut pe net.vad eu ce imi iau
Am cam auzit ca Cookie are probleme cu softu cum a zis si darrenhaayes. si are un coleg in clasa Samsungu si daca ii deschizi prea mult tastatura se duce naiba asa ca o-sa imi alte teluri
Aloh123 întreabă: