| powergirl a întrebat:

Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva are cineva nu eu un laptop adus de dincolo si are windous 7 dar in franceza si normal are si tastatura in franceza dar nu gasesc sa pot semnul asta "@" apare pe cifra 2 ca si la toate tastaturile dar daca las asa imi scrie 2 simplu daca dau cu shift imi apare "e" cu apostrof mai este vreo combinatie de taste sa il pot face? sau as putea sa pun macar tastatura in engleza si daca da cum as putea face asta? va rog sa mas ajutati

Răspuns Câştigător
| bDaniel a răspuns:

Pai daca are instalata si alta limba pe el e undeva acolo jos in dreapta o iconita care scrie Fr dai si tu pe ea si dai pe Engleza daca are daca nu intra in control panel si cauti unde scrie lanuguage si daca nu este instalata o instalezi si stergi franceza happy alta idee nu am poate iti spune altcineva cum sa faci tongue

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca primul rand de litere de pe tastatura incepe cu QWERTY, pur si simplu, schimbi tastatura pe engleza si vei gasi toate literele/semnele la locul lor.
Probabil, undeva jos, in dreapta, pe bara, scrie FR. Dai click dreapta pe FR si, in fereastra care se deschide, ai o optiune de schimbare a limbii si schimbi cu EN (pe care il gasesti in lista).
Nu stiu exact cum apare la Windows 7, dar nu cred sa fie mult diferit de XP.
Acuma...nu stiu cum arata un Windows in franceza. Daca e tradus ca ala in romana, ma indoiesc sa reusesti sa gasesti. Dar, fa si tu sapaturi.

| powergirl explică (pentru ardnaxur1961):

Nu are tastatur cu qwerty in ordinea asta literele unde e we la el e az parca in loc parca

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru powergirl):

In cazul asta, nu ai ce sa-i faci, pentru ca, daca ii schimbi tastatura pe engleza, nu mai gasesti nicio litera la locul ei. Francezii, capatanosi cum sunt, nu accepta tastaturile QWERTY si-si fac propriile lor tastaturi. Singura solutie e sa incerci toate tastele, sa vezi ce face fiecare si sa inveti sa le folosesti asa cum sunt.
Sau, sa faci semnele mai deosebite din alt+ tastele numerice.

| powergirl explică (pentru ardnaxur1961):

Am incercat sa apas cu toate shift si toate tastele si nu merge
cu alt nu am incercat dar mersi de pont

| RaduLeo a răspuns:

Sa schimbi limba in engleza faci asa: Intrii in control panel si cauti acolo ceva de language. De acolo o schimbi. Cand schimbi pentru prima oara din CP o sa iti apara a doua oara limba instalata in colt dreapta jos si nu o sa te mai chinui cu franceza.
Bafta!

| Adelina16 a răspuns:

Pai tocmai ce ai pus semnul. happy

| powergirl explică (pentru Adelina16):

Am pus dupa pc meu despre care zis in intrebare e pe un laptop