| unknown3243 a întrebat:

Am si eu o intrebare daca stau in jur de 3 ore la pc si vreau sa ma joc vreo 20 min se incalzeste tare unitate(frige) apoi se inchide pc automat

Răspuns Câştigător
| m5789932 a răspuns:

Daca n-ai mai umblat in unitate, sau daca nu recunosti componentele unui calculator, atunci nu umbla! Chiar daca tu doar trebuie sa cureti calculatorul de praf! Mai bine il duci la un service, ca nu dai mai mult de 15-20 lei, ca sa se uite la el, si sa-l curete 9in cazul in care asta ar fi problema)
Mai e ceva, daca calculatorul e unul vechi, unul pe care-l ai de mult timp, atunci sa stii ca viata componentele si in special al procesorului, s-a cam dus... daca nu e de la sursa sau altceva, trebuie doar demontat si curatat fiecare piesa... dar ti-am zis, daca nu stii ce se afla intr-o unitate de calculator mai bine lasi pe cineva care cunoaste.

9 răspunsuri:
| xXCrissXx a răspuns:

Nu eu il tin o zi intreaga si nu are nimicbatting eyelashes tongue

| Tenchiu a răspuns:

Desfa carcasa si curata-l! coolerele nu merg la putere maxima fiind impedicate de praf.winking

| nicusor19 a răspuns:

In mod normal nu ar avea voie sa se intample asa ceva, din ceea ce am vazut la intrebarea ta reiese ca ai probleme cu una din componente:
- SURSA: Sursa in mod normal are 220W, s-ar putea sa ai un scurt in sursa si de asta sa iti faca pc asa.
- PROCESORULtonguerocesorul are pe el o pasta alba, in momentul in care pasta aceea este inlaturata procesorul se supra incalzeste si da soc in placa de baza.Ai grija sa nu iti arzi procesorul sau placa de baza, sfatul meu e sa duci pc in service. TOATE CELE BUNE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm! postarea ta este eliptica de-ntrebare, dar tocmai acest fapt demonstreaza ca pc-ul e mai destept decat tine fiindca el stie cand sa se opreasca!

| ronin33dan a răspuns:

Desfa unitatea, ia aspiratorul ion manuta si o pensula si apucate de aspirat si curatat pe acolo. Daca-ti este teama, pune pe cineva sa-l curate! Succes!

| unknown3243 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri.

| alexgogo a răspuns:

Daca in idle e ok, si in full load creste temperatura f mult e ceva cu placa video. curata-i ventilatoarele, mai baga cateva, faci un wm decent si se rezolva.

| unknown3243 explică:

Am rezolvat cred ca era de la ventilator era plin de praf! M-am uitat si in unitate nici pic de praf.

| lepadatudl a răspuns:

Ai nevoie de un servis de calculatoare! este clar c a s-a stricat ceva la unitate