anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare de cateva luni (3 luni) mi se inchide calculatorul singur si nu stiu ce sa fac stau 1-2 ore si mi se inchide singur nu monitorul nu modemul nu difuzoarele nu mouseul sau tastatura ci doar unitatea centrala daca stiti raspunsul va rog spuneti.

3 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Fie de la caldura, fie de la praf, fie de la suprasolicitarea vreunei componente, fie ai prea putin ram dar rulezi aplicatii care consuma excesiv din memoria RAM. Daca nu e nicuna dintre problemele astea atunci ai vreo componenta defecta si ar fi cazul sa ocnsulti un service! Ar mai fi una, sa ai vreun virus sau ceva in start-up care iti inchide PC!

| danutzsan a răspuns:

Probabil este cald în camera unde este unitatea, iar ventilatoarele de răcire nu fac față si automat se închide. Unitatea are protecție la suprasolicitări termice.

| alexcz a răspuns:

Nu ai zis ce sistem operativ ai. daca ai win7 beta sau rc si a expirat peioada de testare atunci se va inchide la fiecare 2 ore.totusi se inchide doar unitatea...atunci s-ar putea sa aiba dreptate cei cu postarile precedente.insa daca ai win 7beta sau win7rc, atunci e clar...prea mare coincidenta!