| octha a întrebat:

Am si eu o intrebare.deci mai toti care sunteti aici ati intrat intr-un magazin de telefoane (Orange, cosmote, etc)si ati vazut produsele afisate pe un fel de panou.din acel panou iese un cablu(de internet si incarcator pentru baterie) care e cu mufa de internet prin cablu si intra in spatele telefonului care este fara capac si are montat pe spate un dispozitiv care face contactul cu firul de net.cum se poate obtine acel dispozitiv sau de unde pot cumpara unul?

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Ba da prin firul usb se poate conecta telefonul la internet cu calculatorul si invers, daca folosesti suita de la producatorul respectiv. La Nokia, Samsung, LG, etc stiu ca se poate. Acuma sunt multe modele.

6 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Acel cablu este un sistem antifurt, nu cablu de net.

| MeConstantine a răspuns:

Offf happy Oky -> Telefoanele sunt conectate la internet fie prin wireless fie au cartela de test care are deja internet de la operatorul respectiv. Totodata prin cablul de date al oricarui telefon se poate face share la net happy Ce vezi tu acolo este asa: cablul de la alarma happy sa nu fugi cu telefonul si apoi incarcatorulhappy deci cam asta este si scuze ca nu am putut da mai multe detalii;happy

| octha explică (pentru MeConstantine):

Dar prin firul acela nu il pot conecta si la internet? de exemplu o tableta sau telefon..orkum.mshappy

| octha explică (pentru MeConstantine):

Apropo...am modem de net de la romtel cel pe alb cu un usb si conexiune wirless.prin acel usb se poate conecta la internet sa zicem o tableta sau smartphone? ca as da pcul pe un smartphone su tableta(fac economie la curent:d)

| MeConstantine a răspuns (pentru octha):

DSunt tablete care suporta internet prin stick, si in principal ar merge, Acuma cand cumperi tableta sa iti iei si stick-ul cu tine ca sa fii sigur ca va mergehappy sa ii faci proba ca eu asa fac si sa cauti niste tutoriale sau comentarii inainte cam ce tablete ar merge. Eu asa fac cand doresc sa ma orientez.

| MeConstantine a răspuns (pentru octha):

Buna,
Ba da prin firul usb se poate conecta telefonul la internet cu calculatorul si invers, daca folosesti suita de la producatorul respectiv. La Nokia, Samsung, LG, etc stiu ca se poate. Acuma sunt multe modele.

| sergiu_9343 a răspuns:

Ala e cablu de la alarma!