La fel recomand şi eu.Reinstalare de Windows pentru că svchost. exe este un serviciu vital Windows-ului, care gestionează mai multe aplicaţii fără de care sistemul de operare nu poate funcţiona cum ar fi:driverii de sunet, imagine, procesorul, etc.Succese
Orice fisier sters din folderul windows(in special cele de genu:. bat /. exe) duce la stricarea lui
Sa nu stergi svchost. exe ca-ti strici windowsul. Daca habar n-ai sa repari, reinstaleaza win.
Si eu am avut o problema cam la fel am reinstalat windosul si merge perfect deci cam asta ati recomand
Nu trebuie sa reinstalezi Windows! Se poate cu ajutorul google. Intri pe google si scrii denumirea fisierelor (ex: nspr4.dll, server.exe..etc ) iti apare primul Dll Files-Fixer le scoti toate... au setup si se instaleaza toate exact acolo unde trebuie! Bafta.
Dupa cum ai scris tu aici ai luat un mic bot de irc, daca esti incepator e mai bine sa reinstalezi win daca esti mai avansat ia si sterge svhost. exe (foldwerul vezi ca sigur e hidden ) dupa care treci la partea de registri vezi ce ai la start up sterge tot ce e suspect
Salut! la ce ai explicat tu aici, in unele cazuri (svchost. exe) este un virus trojan, worm, etc. Pentru siguranta recomand ca si ceilalti sa reinstalezi windowsul!
Nu trebuie neaparat sa reinstalezi WINDOWS...se poate in felul urmator...eu tot asa am patit imi de 5 x imi dadea eroare toate diferite (server.exe, mozglue. dlll etc.) Intri pe google scrii denumirea fisierului si iti apare chiar primul (Eu am scris nspr4.dll error : www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml? nspr4) de pe acest site dll poti face update la toate care iti lipsesc, sau nu functioneaza! Baftaa
Reinstaleaza windowsul sti cum sa faci? http://news.softpedia.com/news/Instalarea-Windows-ului-XP-ro-16672.shtml bafta
AvalohAlyn întreabă: