Daca vrei un calculator pentru jocuri te sfatuiesc sa iti iei desktop. Poti sa iti iei o configuratie foarte buna pentru jocuri pe bani putini... sau oricum mai putini decat ai da pe un laptop. Un alt avantaj este ca un desktop are suficiente coolere care il mentin la o temperatura optima de functionare... Laptop-ul trebuie sa il mai lasi sa se raceasca daca se incinge prea tare... Si tot desktop-ul il poti upgrada mai simplu... si mai ieftin.
Calculatorul desktop este mult mai bun, laptop-urile au durata medie de viata 3 ani(si doar cele mai scumpe au placa video dedicata).
Cu aceeasi suma iti poti cumpara un desktop mult mai performant, si fara sa faci compromisuri la calitatea componentelor.
LAPTOP! Computerul este mai bun pentru jocuri.pe cand laptopul sau notebook-ul pentru servici.sau pentru a comunica.
La aceiasi bani, un desktop este mai bun decat un laptop ca si performante. Laptopul are avantajul mobilitatii, deci daca asta este un criteriu, alege laptopul, daca nu, desktopul. Oricum, in ultima vreme laptopurile sunt din ce in ce mai performante, iar costurile lor au scazut semnificativ, chiar daca sunt inca mai mari decat ale sistemelor clasice.
Este mai bun pc pentru ca daca se arde ecranul de la laptop nu se mai poate repara si trebuie sa cumperi alt laptop(asta mi s-a intamplat si mie)dar daca se intampla asta unui pc schimbi decat ecranul
Buna, am eu un desktop performant, procesor dual core e5200, 4gb ram, placa video 1 gb, placa baza gigabite, placa sunet 5. 1 creative, dvd-rw, factura si garantie pe el daca te intereseaza