| jokerrr a întrebat:

Am si eu o intrebare:
Gta4 si ultimele jocuri imi merg fara probleme (chiar toate jocurile ), un joc din 2004, PRINCE OF PERSIA warrior within nu imi merge, imi merge prea repede si imi da eroare asta "vpu recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics commands"
CUM FAC SA SCAD FRECVENTA PLACI VIDEO? SAU CE E DE FACUT, FIZIC NU ARE NIMIC PLACE, IAR SURSA E BUN (ACUM 2 ANI MIA MERS, DAR ACUM...)

5 răspunsuri:
| pitbull60 a răspuns:

In nici un caz sa nu schimbi frecventa placii video pentru ca exista riscul de a se arde... ce sa faci.pai incearca sa cauti un patch care sa rezolve problema asta sau descarca o varianta mai noua/buna a jocului.

| lAuRitAs a răspuns:

Din setarile jocului...

| spyware a răspuns:

In primul rand invata Limba Romana. In al2lea rand si eu am patit asa ( cu alta eroare la sniper elite ) raspunsul meu este n-ai ce-i face. Altul cu un raspuns mai bun?

| Florin_Culcea_1999 a răspuns:

Eu iti zic sa cauti jocuri mai bune, de ultima generatie, cu grafica mare, multi ti-ar vrea calculatorul si sa le mearga gta 4 sau altele, nu te limita la jocuri din alea vechi, incearca Assasin Creed, NFS-uri noi, Prince of Persia The Forgotten Sands, si altele, lasa-le pe alea vechi.

| jokerrr explică:

Pai versiuni mai bune nu cred ca este, si patch nu gasesc