Majoritatea unitatilor am un difuzor,si la anumite windows; uri,au incorporata si setarea aia,sa se auda difuzorul respectiv, nu e nimit iesit din comun, la fel m; am speriat si eu cand ma suna cineva pe mess, si erau boxele inchise, dar suna din unitate.bafta
Se aude din unitate? sau de la sistem? daca se aude din unitate,poti deconecta difuzorul ala mic,ca sa nu te mai deranjeze,si daca e de la sistem,e posibil sa fie mufa jack, sa nu faca bine contact, si de asta apar asa zisele "baraieli" sau mai ramane o varianta, placa de sunet sa nu fie intrata bine in slot, si nu face contact prea bine.Fa si tu practica pe propria unitate
Nu este nici o problema....este ceva normal. Acel sunet te avertizeaza ca faci ceva gresit!
Domnilor va multumesc pentru raspunsuri insa problema era una software, am uitat ca trebuie sa instalez si driverul de sunet si orice intrebare/eroare a calculatorului era semnalata prin acele beep-uri deoarece ne avand sunet nu avea cum sa ma anunte.Multumesc oricum pentru aceste raspunsuri prompte.
Nu cred ca e de la cabluri deoarece videoclipurile de pe youtube merg normal fara nici un fel de baraieli dar pe vplay cand ma uitam la prison break, mai ales partea sonoro baraia.