Dai un resetore factory settings la bios. Apoi botezi cd-ul. Nu are legatura ventilatorul cu instalarea de windows.
Mai multe posibilitati:
1) in BIOS, te uiti sa vezi daca ai setat pe AHCI(daca da, schimba-l pe compatimility sau cv de genu`)
2)CD zgariat
3)Daca zice ca e de la cooler, inseamna ca e plin de praf (curata-l)
4)Incearca un update la drivere (toate driverele)
Sper ca te-am ajutat! Funda?
3)
Apare cv de genu asta:
Build time:01/04/01 18:33:52
Fixed disk 0:Maxtor 6E020l0
ATAPI CD-ROM: CRD-8482b
your PC has one of the following problems:
-If your PC is a small form factor model, the accessory board bracket (the part which contains the PCI slots) is not located correctly into the mother board.
-If your PC is a desktop or a minitower model, the power supply fan is not connected, or is connected to the wrong connector. Ensure that the power supply fan cable is connected in the ``power supply fan``
0051-AE: Fan error.
Pai am o mare banuiala ca este de la un driver ATA sau PCI, daca reusesti cumva sa intrii in pc, ia-ti driver max, sau slim driver, si iti faci un update la alea mai importante, si dupa aia la cele USB, Mouse, etc., o sa gasesti acolo.
Daca vrei sa scapi mai usor, baga CD windows original, cum se aprinde, apesi F8, repetat, pentru a intra intr-un meniu avansat, si alegi REPAIR! ..nu altceva. Si bine-nteles, sa ai bagat CD si dupa aia alegi varianta de repair.
Daca ai rezolvat prin ce am zis, funda
Pai uite aici cateva sugestii
1) Cd cu windows-ul este zgariat sau nu merge.Iti recomand sa cauti alt CD
2) schimbi ventilatorul sau il cureti.Nus sigur daca este de la ventilator.Dar incearca alt CD cu windows . sper ca te-am ajutat.
Ok o sa incerc sa curat ventilatorul iar daca nu merge o sa schimb si cd-ul dar nuprea este zgariat o sa specific daca a mers sau nu
Cam asa apare.
Build time:01/04/01 18:33:52
Fixed disk 0:Maxtor 6E020l0
ATAPI CD-ROM: CRD-8482b
your PC has one of the following problems:
-If your PC is a small form factor model, the accessory board bracket (the part which contains the PCI slots) is not located correctly into the mother board.
-If your PC is a desktop or a minitower model, the power supply fan is not connected, or is connected to the wrong connector. Ensure that the power supply fan cable is connected in the ``power supply fan``
0051-AE: Fan error.