| andrei95 a întrebat:

Am si eu o problema aseara mi-am pierdut telefonul si cineva probabil l-a gasit pentru ca imi respinge cand il apelez...problema e urmatoarea as putea suspenda numarul acela de telefon si chiar sa nu se mai vada contactele...sunt client prepay la orange

Răspuns Câştigător
| izab3llaa a răspuns:

Buna! desigur ca se poate, poti merge la un Orange shop, iar cartela va fi blocata, iar daca ai contactele pe cartela, si acestea vor fi blocate. Iar din cate stiu eu, poti sa iti faci o alta cartela cu acelasi numar, daca doresti sa iti pastrezi numarul, doar sa le spui ca ti-ai pierdut telefonul iar ei te vor ajuta. O zi buna!

5 răspunsuri:
| benny a răspuns:

Te duci la Orange si le spui situatia, iar ei iti vor bloca cartela

| andrei95 explică:

Dar daca ma duc la un magazin pentru o noua cartela cu acelasi numar se va suspenda cartela precedenta?

| izab3llaa a răspuns (pentru andrei95):

DA! Cartela care ai pierdut`o va fi suspendata, iar numarul se va pune pe cartela cea noua pe care ti-ai facut`o la Orange shop.

| Andrei07565486 a răspuns:

Incearcal sal anunti si spui k ai dai o recompensa, acum depinde si de tel care l-ai pierdut, si degeaba blochezi nr, pentru ca tot poate sa vada contactele din agenda.

| Strips_Crispy_1995 a răspuns:

Din cate stiu numarul poti sa il "suspenzi" si sa iti iei o cartela cu acelasi numar. In privinta contactelor nu poti sa stergi contactele