| Scooby_7114 a întrebat:

Am si eu o problema cu calculatorul, cand incercam sa ma joc ceva, dupa 10 minute aproximativ mi se restarta sau se inchidea, acum am incercat sa instalez windows xp, am dat sa se formateze, iar cand se instala windows xp mi se inchidea, si nu pot sa mai instalez windowsul.De la ce?

5 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salut scooby
Cel mai probabil e plin de praf. Deschide-l si curata-l cu o perie fina sau/si cu jet de aer sub presiune (suflat, nu aspirat).
Dupa asta ar trebui sa mearga ok.
Bafta

| Minks a răspuns:

Probabil se supraincalzeste. Incearca sa il desfaci si sa il cureti de praf (mai ales radiatorul procesorului, eventual schimba si pasta termoconductoare). Daca nu te pricepi, du-l la un service de calculatoare.

| itsoft a răspuns:

Incearca sa pui un ventilator pe placa video ca nu are racire si de aia tise inchinge asa de tare! Vezi ca serice este si pe pantelimon parca dar nu mai stiu exact unde

| Namastee a răspuns:

De la placa video...am avut aceeasi problema

| Scooby_7114 explică:

Am curatat, am lasat capacul deschis, am bagat un ventilator pe calculator, nimic, iar placa video frige tare rau...si un service nu stiu pe langa mine stau al morarilor Mc Donalds, unde este vreun service oriunde? Si stiti cum se seteaza temperatura in bios cand sa se stinga calculatorul?