Buna,aceeasi problema o am si eu...banui ca este de la yahoo prb asta dar eu m-am logat pe mess dp siteul meebo
Poi nu-i de la mess ci de la internet cred ca nu-ti mergea internetul in timp ce te conectai la mess
deci depinde de la cine ai internet eu am de la romtelecom
Faza este asa trebuie sai dai un restart la internet si dupa la pc imediat dupa restartul la internet
Daca nu merge nici asa este de vina messul dar nu prea cred
Succes
Nu esti singura! asa e si la mine, incearca sa intrii pe mail eu asa am facut, asteapta pana diseara poate cei de la yahoo vor rezolva problema
Si eu vroiam sa postez aceeasi intrebare, nu stiu ce are, nici site-ul yahoo nu merge, macar mergea sa ma loghez pe mail.
de la ei e problema inseamna.
nu are cum sa fie nici de la conexiune, daca pana acum a fost totul in regula.
Exact la fel mi s-a intamplat si mie... sigur ii o problema de la ei sau din cauza versiunii caci pe android imi merge
Am patit si eu si cativa prieteni aceeasi chestie. Am dezinstalat messul si l-am instalat din nou. Altceva nu stiu ce poti sa ii faci.
Draga mea.si eu am patit la fel doar ce am intrat pe calculator si sa dau repede sa intru pe mess si nu merge imi zice la fel ca la tine.da facebook-ul imi merge
Am avut si eu aceeasi problema acum 10 minute. Daca esti pe RDS incearca sa deconectezi netu si sa-l conectezi iar. Daca nu mai incearca si ar trebui sa-si revina.