Salut! de la PC tau sau de la laptopul tau da click pe iconita de la semnalul wirelessului tau si da la options sau intra in start/control panel/network & internet/network and sharing centers si acolo cauta optiunea sa ai doar internetul tau wireless pus la favorit sau ca principal nu conteaza,tot ce conteaza e sa fie doar acela bifat si pus ca la tine exista o interferenta intr-e semnale si de asta mai cade cate o data, asa cred, acum sa nu fie de la retea...ooo mai e ceva...cand ti-ai pus wirlessul ti-a dat codul si un drivar,si o carticica,si modemul si cablu si etc,cauta in carticica ip-ul modemului, e o adresa si intri si dai change modem options si cauta change ivp sau ipv nu mai stiu exact, si trebuie sa schmbi numarul de ex in loc de 7 pui 11 sau 9 sau 3, in functie de cate linii ai la semnal, du-te la upc sau de unde ai u wirlessul si spune-i problema ei i-ti vor da un nr u v-ei suna si i-ti spu cei de acolo cum sa intri sa faci manual setarile cum ti-am spus eu sa modifici nr ala, prin asa ceva am trecut si eu ai grija si sper sa reusesti ceva bafta