| Neymar2 a întrebat:

Am si eu o problema cu netul. Am net de la RDS, soramea are wireless. Cam o data pe zi imi pica netul din adins. Dau restart la calculator si merge. Ce sa fac sa nu imi mai pice netul, sa dau restart si sa mearga la loc.

Dau funda + vote!

3 răspunsuri:
| Zangetsu a răspuns:

Nu mai da restart la calculator ci doar restart la conexiune.

| crystyn3lmp3 a răspuns:

Salut! de la PC tau sau de la laptopul tau da click pe iconita de la semnalul wirelessului tau si da la options sau intra in start/control panel/network & internet/network and sharing centers si acolo cauta optiunea sa ai doar internetul tau wireless pus la favorit sau ca principal nu conteaza,tot ce conteaza e sa fie doar acela bifat si pus ca la tine exista o interferenta intr-e semnale si de asta mai cade cate o data, asa cred, acum sa nu fie de la retea...ooo mai e ceva...cand ti-ai pus wirlessul ti-a dat codul si un drivar,si o carticica,si modemul si cablu si etc,cauta in carticica ip-ul modemului, e o adresa si intri si dai change modem options si cauta change ivp sau ipv nu mai stiu exact, si trebuie sa schmbi numarul de ex in loc de 7 pui 11 sau 9 sau 3, in functie de cate linii ai la semnal, du-te la upc sau de unde ai u wirlessul si spune-i problema ei i-ti vor da un nr u v-ei suna si i-ti spu cei de acolo cum sa intri sa faci manual setarile cum ti-am spus eu sa modifici nr ala, prin asa ceva am trecut si euwinking ai grija si sper sa reusesti cevawinking bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema in TM. I-am chemat pe cei de la RDS deja de 2 ori. Au facut testari, au schimbat mufe si tot prost merge. Uneori nici Firefox-ul nu-l pot deschide. Nu stiu care e misterul. Daca il aflu, ti-l spun.