| alynutcs a întrebat:

Am si eu o problema cu pc-ul in fiecare zi imi apare ecranul albasru si scrie ceva dar nu apuc sa cites ca se restarteaza singur si cate o data cand se restarteaza nu imi mai aprare windowsul, in imaginea aia albastra care imi apare la inceput scrie " A problem memorii... dar se restarteaza repede si nu pot citi ce zcrie sad de la ce sa fie? pc-ul are 4 ani de cand l-am luat si asa imi facea si inainte l-am dus la garantie si cica e de la windows i-am schimbat atatea windowswri si tot asa face straight face i-am schimbat si hardul dar tot asa face...

4 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Poate se incinge procesorul prea tare si se restarteaza sau inchide.Cauta pe net despre BSOD ( Blue screen of death) daca zici ca apare un fundal albastru cu scris.Sau pune o camera in fata monitorului sa inregistreze si cand te uiti la inregistrare pui stop la momentul ala si citesti.Cand ai reinstalat windows-ul ai incercat sa pui si alt windows? Ai formatat tot? Ca eu am avut un virus, dadea mereu BSOD si reinstalam windows-ul dar nu formatam D-ul si facea mereu asa, dar dupa ce l-am formatat a mers.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

S-ar putea ca, coolerul sa nu mai functioneze asa cum trebuie si se incinge usor procesorul sau alte piese. Miroase si sursa sa nu miroasa a ars.Nu mai binehappy

| alexalex2001 a răspuns:

Pai treaba e simpla.Calculatorul este foarte incintat si in acel moment ventilatorul cedeaza si isi da restart.Problema poate sa fie si de la memorie, dar cea mai intalnita este de la ventilator.Sa il duci la cineva care se pricepe, un service pentru calculatoare etc. Sper ca te-am ajutat!

| gabigabriel a răspuns:

E din cauza la windows. daca e instalat de o perioada mai lunga de timp s-a stricat. instaleazal si o sa mearga din nou. funda?