| Mystyk a întrebat:

Am si eu o problema cu windows movie maker. Mi se vede negru pe player-ul din dreapta, chiar daca importez poze si muzica. Si la efectele de tranzitie, sau cand vreau sa pun un text, tot negru imi apare. Ce sa ii fac?
Funda celui care explica cel mai bine!

2 răspunsuri:
| kHaLiF a răspuns:

Nu am mai lucrat cu acest programel de mult timp si din cate imi amintesc mi-a aparut si mie ecranul negru.

Ce pot sa-ti spun e ca pc-ul meu avea un procesor slabut si placa video destul de slaba si probabil de aceea ingreuna procesarea imaginilor si ramanea ecranul negru.

| GicAx3mMetal a răspuns:

N-am folosit, nu folosesc si nici nu am sa folosesc vreodata acest tip de Video / Audio editor, pentru ca mi se pare unul simplist si chiar uneori banal, deci nu-ti pot da un raspuns la intrebare. In schimb, iti recomand cu incredere Sony Vegas Pro 9 sau Ulead Video Studio 11. Ambele sunt programe PRO care fac acelasi lucru si te prinzi repede cum sa le folosesti.Le gasesti oriunde pe Google, iar in cazul in care doresti si tutoriale, afli cu gramada pe YouTube. In plus, in peste cei 3 ani de uz nu am intampinat nicio eroare / neplacere la aceste doua programe. Bafta!