Ai sau ai avut virusi si ti-au infectat un fisier din windows, fisierul se numeste "sndvol32. exe" si se afla in c:\windows\system32\sndvol32. exe, ca sa recuperezi fisierul trebuie sa copiezi de pe cd-ul cu windows in calculator si sa-l inlocuiesti pe cel infectat, prin command, ti-as explica cum trebuie facut dar e mult de explicat, lasa id de mess si ti-l fac eu prin team viewer.
@Dan e usor sa te iei dupa raspunsurile altora, dar nici macar nu sti ca din windows nu te lasa sa stergi sau sa modifici fisierele, e vorba de mesajul "the file its in use", @NimeniAlta contacteaza-ma daca vrei sa te ajut. id-ul dani_jupanul@yahoo.com
@Dan te intreb daca sti ceva despre programare? Cum de ai stiut care fisier e de vina si e de la eroarea care eu da? Cum schimbi fisierul, daca nu te lasa windowsul? Eu de asta i-am cerut idul si sa i-l fac prin team viewer, chiar acu 2 min am ajutat pe o persoana de pe TPU sa isi faca un joc(prin team viewer) de nu reusea nimeni sa-l ajute.Si eu nu am nici o invidie pe nimeni de pe TPU, dar ce vreau sa zic ca tu habar n-ai despre fisierul de care am zis, si nici macar nu i-ai zis cum sa inlocuiasca fisierul, pentru ca windowsu nu lasa acel fisier sa fie modificat asa usor. Hai ca nu vreau sa ne certam, o dau eu la pace!
Dani_jupanul@yahoo.com am eu cd, am salvat fisierul in calculator, te ajut sa poti sa inlocuiesti fisierul, daca mai vrei sa rezolvi eroarea da-mi add.
* Introdu in unitatea optica CD-ul cu Windows.
* Deschizi meniul Start, optiunea Run si inserezi urmatoarea comanda:
EXPAND -R "E:\i386\sndvol32. ex_" "%SYSTEMROOT%\system32"
( E:\ = litera semnificativa unitatii optice, o inlocuiesti cu cea pe care o ai tu in 'My Computer' )
@dannyjj
Salut.
In primul rand, raspunsul tau este partial irelevant in ceea ce priveste intrebarea adresata. Nu te-a chestionat nimeni de 'id de mess', 'team viewer' si ce mai doresti tu.
In al doilea rand, eu am raspuns strict la cerinta. Nu stiu cum de ti-ai permis sa reprosezi ca 'te iei dupa mine' (probabil esti invidios ca am reformulat mai concis ideea ta).
Nu vreau sa continuam o polemica, ti-am raspuns clar la replica ta. Numai bine!
CD de la placa de baza si reinstalezi driverul audio. Daca inca nu merge, reinstalezi windows-ul.