SI asta e posibil la un crack, acum sa mearga, dar peste 5 minute, sa NU mai mearga orice ar fi
TREBUIE sa intelegi, ca, crack-ul e facut de cineva manual, nu de catre o firma care poate avea de suferit serios daca pune pe piata un produs cu bug-uri... asa ca pe ala care a facut crack-ul, il doare in noada kurului ca tie nu iti merge!
Se inchide programul dar daca verifici in background cu solutii dedicate e posibil ca acel program sa deschida alte chestii, un trojan poate fi de exemplu.
Urca acest crack pe https://www.virustotal.com si apoi arata-ne un print screen
sa inceapa si pariurile:
cati cred ca mai mult de 40 de solutii antivirus arata ca e malware?
pun la bataie 100 de monezi TPU pe care le iau din contul lui RAY
Xeroxcc are un prieten de al meu si ii merge si mie nu
Dezinstaleaza
De ce?
Ce sa dezinstalez ca nu e program e.exe
Uită-te in bara de titlu a feresterei pe care TU ne-ai trimis-o
Scrie FOARTE CLAR ACOLO: CRACKED
moment in care trebuie sa iti spun ca, crack-urile pe unele sisteme PUR SI SIMPLU NU MERG, doar d'aia
asa ca e foarte posibil ca la prietenul tau sa mearga binemercic si la tine nu... C'EST LA VIE
Pai lui ii mergea mi-a dat si parta si nu stiu ce sa mai fac, am facut pe un windows 8.1 mi-a mers dupa ce am dat restart la pc nu mai mergea.
SI asta e posibil la un crack, acum sa mearga, dar peste 5 minute, sa NU mai mearga orice ar fi
TREBUIE sa intelegi, ca, crack-ul e facut de cineva manual, nu de catre o firma care poate avea de suferit serios daca pune pe piata un produs cu bug-uri... asa ca pe ala care a facut crack-ul, il doare in noada kurului ca tie nu iti merge!
Eroarea e clara: impartire la 0. Nu mi-e clar ce nu iti e tie clar. Eventual, daca "inventezi" tu cum se imparte la 0 ca pana acum nimeni altcineva nu s-a prins cum se face.
Vad acolo un "Cracked". Nu miroase a bine.
Mzgrrrr întreabă: