| florinmarius a întrebat:

Am si eu o rugaminte caut un driver pentru o camera web chicony dc 4120 mi s-a rupt cd-ul in 2 si am cauta pe cuvant va spun cel putin 4 ore pe net numai cu plata etc si nu este am vaz mai multi utilizatori care cautau soft pentru modelul acesta negasindu-se nici pe site-ul lor oficial daca are cineva modelul sau stie vreun site mai bun multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| julliano a răspuns:

Imi pare rau, chiar am descarcat si eu Ftp://driver.chicony.com.tw/DC-3120.zip de 48 Mb ca eram curios ce contine, credeam ca vad ceva setari anume pentru 4120, dar este doar un pachet de setup, i-am dat instalare si eu si n-am camera sa probez. dar am vazut ca are un pdf user manual. Ar fi bine sa citesti totusi exact cum se instaleaza si ce scrie pe acolo, poate ai sanse ca ai vazut ca cineva scria pe acolo ca i-a mers, deoarece contine acelasi hardware, chiar daca aspectul camerei difera. Daca nu, trage o fuga maine pe la magazine, vezi daca mai au camere de astea si rogi pe unu sa iti faca o copie la CD de instalare. Cam asta e tot ce poti sa faci. Bafta.

11 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Da, mai sunt persoane care au patit-o. Citeste aici si vezi cum si-au rezolvat problema: http://www.stealthsettings.com/......20-dc-3120
Succes!

| julliano a răspuns:

Ftp://driver.chicony.com.tw/DC-3120.zip
se pare ca asta merge si la 4120, incearca ca e direct de la producator. 4120 nu exista pe ftp la ei.

| florinmarius explică:

Pentru juliano chiar pe acele site-uri e postat k nu se gaseste driver mersi oricum

| florinmarius explică:

Am incercat pe toate ce mi-ai scris tu dinainte tot acolo ma arunca am incercat si cu driverul pentru 3120 degeaba stima

| florinmarius explică:

Pentru miruna mi-ai dat identic cu juliano aceea pag cred ca am accesat-o de 100 ori multumesc oricum

| florinmarius explică:

Asa m-am gandit si eu o copie de la cineva care are camera sau softul original crede-ma este singurul driver care nu l-am gasit pe net pentru aceasta camera ciudat si doar e camera de 35 ron stima numai bine

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

@florinmarius, au ti-am facut trimitere la site, vazand ca acolo se dezbate aceeasi problema si oamenii si-au rezolvat-o. Daca ti-a mai fost dat link-ul dupa aceea... inseamna ca oamenii de aici chiar doresc sa te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merge de dc 3120