Mergi la un magazin unde se vand astfel de obiecte si intreaba. Cu siguranta ei iti pot da mai multe detalii (unde gasesti, cam la ce pret etc.).
Eu am un YP-S5 si al meu are Bluetooth.Banuiesc ca si al tau are.
Pt a transfera date foloseste Bluetooth pentru calc daca nu gasesti USB.
BYE`
Din cate stiu se potriveste orice cablu de date...
cel putin la mp4-ul meu da...
Cablu de date am căutat şi eu. Aici în Arad unde locuiesc nu am găsit nicăieri expus spre vânzare. Am mers la un magazin specializat în componente electronice (SC CIP SRL - Str. Lucian Blaga, lângă Grupul Şcolar de Industrie Alimentară). Acolo mi s-a spus că poate să facă o comandă în Germania şi în aproximativ o săptămână va ajunge. Aşa a şi fost. Preţul a fost 65 RON. Are rol şi de încărcător.
Problema mea este alta. Când îl conectez, după 10 secunde se deconectează automat. Îmi afişează pe display acel MTP Device care se deconectează. Apoi, în colţul de jos din dreapta monitorului îmi apare că hardware-ul nu a fost bine instalat şi s-ar putea să nu funcţioneze corect. Programele Samsung Media Studio 5, EmoDio şi Windows Media Player 10 le am instalate. Caut un driver. Cine mă poate ajuta vă rog cu un link sau să mi-l trimită?
ID de mess: zgarcansteins_space
Sal si eu am aceeasi problema am unu de 2 gb si am pierdut usb dar eu stau in buc are cineva habar pe unde gasesc? mersi
allllll întreabă:
valinoname întreabă: