| NYIcu a întrebat:

Am si eu un Nokia nu mai stiu cum, si cand dau sa utilizez cardul imi apare,,Cartele de memori neformata" apoi,,,Formati cartela de memorie?" Dau pe Da,,,Stergeti toate datele de pe cartela de memorie" (apas pe DA),, OPERATIE NEREUSITA" (CE SA FAC VA ROG MULT AJUTOR)

5 răspunsuri:
| ToffyNR1 a răspuns:

Baga cardul in calculator, dai click dreapta pe unitatea care iti apare "disk amovibil" si format.Calculatorul o sa il formateze cu siguranta.

| NYIcu explică (pentru ToffyNR1):

Sa pun cablul de date la pc + telefon apoi sa dau al doile clik (pe ala unde imi apare in My computer) si Format?

| ToffyNR1 a răspuns (pentru NYIcu):

Nu ai cititor de card? Dar merge si asa cum ai zis.Dar vezi cum se numeste unitatea, eu am un Nokia N96 si la managerul de fisiere imi apare asa: C: -Care este memoria telefonului(softul) dar care nu o sa iti apara in calculator daca bagi cablu de date, E: Mass memory(memoria de stocare, care imi apare sub forma Ebig grinisk amovibil, F: Card memory(Cardul) care imi apare Fbig grinisk amovibil.Deci daca ai asemanator cu mine ai grija sa formatezi cardul nu telefonul, e posibil sa iti apara niste erori in telefon.

| ToffyNR1 a răspuns (pentru NYIcu):

Exact.

| Adriankuala a răspuns:

Ai grija sa debifezi formatarea rapida