Eu am un Samsung SGH-E250 si am reusit sa-l parolez, pot sa blochez cartela sim, sa pun cod la telefon, sa pun parola la mesaje, fisiere, setari, meniu etc Trebuie sa umblii la Setari-Securitate-Schimbare parola(in caz daca ai un telefon Samsung)! Ai grija sa alegi o parola pe care poti sa o memorezi usor si care sa fie confindentiala! Din moment ce ai uitat-o, putine sanse mai ai (cred) sa o recapeti, deci pune o parola cat mai accesibila! Parola la telefonul meu de exemplu e din cifre de la 0 la 9, deci poti sa pui un cuvant de ex:COLA - 2652! Succes!
Sper ca ti-am fost de vreun folos cu raspunsul meu!
O seara faina sa ai!
Am incerat unde mi-ai spus si cand dau la schimbati parola si pun de ex 1111 spune parola gresita ce sa fac?
La Samsung E250 se intra in Setari apoi in Securitate si in Confidentialitate. La mine parola initala a fost 0000.
Am intrat la condifential si ma intreaba la ce vreau sa pun parola si cand selectez mesaje de exemplu...ma intreaba parola.Si orice combinatie de 4 cifre scriu e gresita. Ce sa fac?
Salut.eu am un raspuns.la intrebarea cea de taina! Dupa ce am cautat 3 zile non-stop acea parola.am gasit-o...pentru Samsung SGH-E250 parola de deblocare.este 00000000.cu aceasta parola. puteti reseta telefonul. puteti parola teleonu.si toate minunile.! sper sa va ajute acest mesaj! bafta!
Eu am telefon Samsung c3300k si nu merge parola 00000000! puteti sa imi spuneti parola? dau fundita! pwpici!
KimY întreabă: