anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am Smart TV marca Nei.
De câteva zile când intru pe YouTube se blochează și îmi arată și rămâne blocată imaginea cu videoclipul pe ecran dar în fundal se aude sonorul postului TV, nu al videoclipului.
Dacă intru a doua și a treia oară face la fel, tocmai la a patra încercare se derulează normal videoclipul cu sunet.
Ce problemă poate să fie?
Dacă resetez întregul sistem al TV-ului scap de această inconveniență?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Ai routerul wireless in aceeasi camera cu tv-ul? eu cred ca conexiunea dintre router si wireless-ul tv smart pierde semnal
Pe de alta parte daca e ceva gen soft poti sa remediezi problema cautand in setarile tv-ului, fiind conectata la internet si dand update la software (firmaware).
Tv-urile smart ca si telefoanele primesc o data la cateva luni updateuri pentru a rezolva anumite probleme, bug-uri, corectii de securitate etc
Este foarte probabil ca dupa ce faci update la firmware ca totul sa mearga bine, de ce? pentru ca browserul tau de internet de pe tv este posibil sa aiba erori, ma refer la browserul (navigator) default
Deci cauta in setarile de pe tv acolo unde scrie update software/firmaware sau ceva asemanator ca denumire (poate diferi denumirea de la tv la tv) si lasa-l sa-si faca update

4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Te conectezi prin cablu sau prin WiFi?

Aplicatia YouTube are update la zi?

Dar firmware-ul TV-ului?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poți încerca. Oricum nu ai nimic de pierdut. De regula aceste Televizoare "Smart" cu mărci NO NAME nu prea sunt făcute pentru a naviga pe NET. Au specificații tehnice cam slăbuțe, sau poate te-ai conectat prin Wi-Fi și Receiver-ul nu îl ai aproape și netul nu e stabil, asa ca se tot întrerupe în diferite momente, asa apar inconveniente.
Pune mai bine cablul LAN dacă ai probleme cu WI-FI, asa ai o conexiune mai stabila. Sau poate acele specificatii tehnice nu ajuta în nici un fel. happy

Dacă dai un reset nu pierzi mare lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa faci update

| TheStrategist a răspuns:

E posibil să meargă dacă îl resetezi