| alina_1971 a întrebat:

Am sters cosul de recyclare cum il pot avea inapoi

11 răspunsuri:
| alin4096 a răspuns:

Dar n-ai cum sa-l stergi asa pur si simplu cu click dreapta si delete! Trebuie sa intri in editorul de registre si de acolo e un drum lunggggggg ca sa-ti reapara! Cauta pe gogu!

| AnnaMaryStar a răspuns:

Nu ai cum sa stregi cosul de recyclare e imposibil, nu se poate sterge, nu merge sters

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apesi pe Start -> search -> for files and folders si cauti recycle bin si il gasesti acolo. si il pui pe desktop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau uite aici a mai fost pusa intrebarea incearca : http://www.tpu.ro/......de-e-cine/

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Incearca cu un program de recuperare, de ex.Recuva, il poti descarca si de aici: http://descarcare.k77.eu/programe/download/recuva.php. Succes si numai bine!

| kyrky a răspuns:

Poate l`ai mutat in alta parte... nu ai cum sa il stergiwinking

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Nu il mai poti avea

| 100SweetSmile4you a răspuns:

Cosul de gunoi este imposibil de sters! Poate ai sters doar o copie de-a lui.Trebuie sa ai originalul prin computer...Cauta la Start "Recycle Bin" pentru a-l gasi.

| Cronki a răspuns:

Salut! Cum ai reusit sa stergi Recycle in XP?hee heeStiu ca se poate sterge, dar pentru asta trebuie sa intri in Registry Editor. Uite cum faci: cauti o fila "regedit" o deschizi cu Edit si introduci:
Windows Registry Editor Version 5. 00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}]@="Recycle Bin"
Salvezi, inchizi si dai click pe acel regedit.reg, apoi un refresh si gata!

| alina_1971 explică:

Am windoxs xp l-am sters de pe destop

| Cronki a răspuns:

Windows Registry Editor Version 5. 00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}]@="Recycle Bin"
Nu inteleg de ce nu este vizibia toata formula care am scris'o mai sus!
Formula se poate scrie si intr'un text document apoi redenumesti cu alina.reg, pentru a redenumi, trebuie debifat casuta "Hide extensions for known file tipes"
Ti'am lasat id de mess la mesaje!