N-am inteles treaba cu contul! L-ai sters de pe telefon ca denumire sau l-ai sters ca si cont de Google. Daca l-ai sters ca si cont de Google nu mai ai nici adresa de e-mail. Trebuie sa-ti faci altul!
L-am șters de tot de pe telefon, contul nu e șters ca recunoaște adresa de e-mail, dar am uitat parola și nu ma pot conecta.
Atunci exista posibilitatea de recuperare: https://bit.ly/2N94fbI
Daca nu mai ai numarul de telefon sau un alt cont de e-mail pentru salvare, trebuie sa-ti faci alt cont!
nu mai am
Imi trebuie contul ala
Imi pare rau! Invata-te, pe viitor, sa-ti faci o lista cu conturile. Eu am o lista, salvata in cloud, pe care se afla: numele serviciului (Facebook de exemplu), adresa de e-mail (popescugheorghe@yahoo.com), numarul de telefon, parola si, nelipsita rubrica, observatii. O scot la imprimanta si daca modific ceva scriu cu rosu. Din cand in cand o actualizez si o rescot la imprimanta. Cu contul ala nu mai poti face nimic decat daca-ti amintesti parola.
Eu am încercat multe parole pe care știu că le pun la conturi, dar e greșită
Dacă ai încercat de multe ori posibil să se fi blocat ceva și nu mai poți încerca deocamdată.
Trimite notificarea pe telefon și așteaptă. Sau dă-i la recuperare cont.
Am dat, nu merge nimic. Unde să trimit notificare? Poate mi-a spart cineva contul, am încercat și cu parole, amprenta, și cu notificarea(dar nu o primesc), cod... Eșuat.
Nu ți-a spart nimeni nimic.
Poate ai încercat prea mult și de aceea nu mai poți. Încearcă deseară, sau mâine, sau faci alt cont.
Imi trebuie contul ala neapărat, nu fac altul. Nu e ca am încercat de prea multe ori, nu primesc notificarea aiaaa
No bine, nu fă altul.
Notificarea nu o primești pentru că ai încercat de prea multe ori, sau pentru că ai pus alt număr când ai făcut contul, sau e posibil să-ți fi trimis notificarea pe mail?
Pai nu ma pot conecta pe mail cu contul ala eu vreau sa il recuperez, o sa incerc maine de pe laptop sa vad daca pot face ceva, nu are legătură cu numărul.
Dacă mai ai contul băgat și pe alt dispozitiv ar putea să apară pe el notificarea aia cu da și nu
Nu mai am pe alt dispozitiv
Nu stiu ce să mai fac
Păi și nu mai ai alte modalități de conectare acolo? Asta cu da sau nu îi verificarea în 2 pași
Nu merge nici una
Încearcă la recuperare cont, trebuie să meargă cumva
Poate apare ca „nu mai ști parola?" si dai acolo
Nu merge nici la recuperare cont, nu primesc notificare cu recuperarea
Nu imi apare
Https://support.google.com/accounts/answer/7682439?hl=ro
Încearcă aici, dai pe „Urmați pașii pentru a vă recupera contul" la secțiunea „Ați uitat parola"
Am încercat
Am prea multe încercări nereușite
Nu-ți mai rămâne decât să aștepți, ce zicea și ancaval
O sa astept si după incerc si de pe laptop, poate merge