Nu iti fa probleme e din cauza serverul suprasolicitat! se mai intampla si chestii din astea
@Kronstadt, nu am descarcat nimic. Nu am ce face cu ele si folosesc si mess-ul clasic (8). Am mai patit asa, dar n-a durat atata timp si chiar acum cand trebuie sa comunic ceva la vreo 30 de persoane si nu am nici minute pe telefon. Damn! Numai buna faza de legile lui Murphy. 'Daca ceva poate merge si mai rau, o sa mearga'. Stau pe pozitii. En garde!
@smile, da, fereastra aia imi apare.
Si cand te loghezi pe mess iti apare dintr-o data fara sa astepti nici macar o secunda fereastra cu new user try again si sing`in problems? Asa mi se intampla mie si de 3 saptamana numa pe webmessenger intru si pe meebo.
Pai s-ar putea sa fie de la yahoo! messenger. am mai patit-o si eu si dupa am descarcat ultima versiune de yahoo si a mers iarasi. iar daca ai deja ultima versiune, poti sa reinstalezi. poate asa va merge bafta :*
Sunt uneori probleme de conexiune ale messingerului. am patit`o si eu si mi-am facut alt id. dupa cateva zile a functionat id`ul cu probleme.
Detaliaza raspunsul. daca messengerul spune o eroare de gen : `Contul tau a fost blocat` (You account is locked) atunci trebuie sa schimbi iarasi parola!
Daca messengerul da o eroare de gen `You account is LOCKED` atunci trebuie sa iti schimbi iarasi parola!
YzuD întreabă: