| SnicK a întrebat:

Am un antivirus Banda Ancha din Spania, ei bine fratele meu are antivirusu...si a gasit niste virusi dar acesti virusi au intrat apoi in carantina si se pare ca fisierele care au fost infestate au fost cateva din C:/Windows/system32 si acum nu stiu ce sa fac... daca le sterg prin lipsa lor ar putea afecta intr-un fel calculatorul.
Am Doua Intrebari:
1. Exista ceva site sau ceva program unde sa scrii fisierul de ex. urretnd. exe si sa iti spuna la ce foloseste?
2.La Antivirusuriile astea cu Carantina, Cand scrie DELETE ce inseamna? Delete din Lista sau Delete la fisier?
Va rog.

Răspuns Câştigător
| bnj a răspuns:

Panda in mod normal isi face treaba foarte bine... ca doar nu consuma atatea resurse degeaba. Poti sterge fisierele, windows isi reface fisierele lipsa la fiecare restart (mai putin dll-urile). Raspunsul tau la intrebari:
1. da, poti sa intri pe google sa scrii direct urretnd. exe si enter. Vezi ca este virus!
2. delete la fisier.

1 răspuns:
| Catalion a răspuns:

1. Cauta pe google.
2. Daca dai delete la ce e in carantina, antivirusul nu mai poate sa stapaneasca virusii din carantina si daca dai delete dupa ce a terminat scanarea si iti arata o lista cu ce a gasit, atunci se sterg definitiv din clculator si nu pune nimic in carantina.
Apropo, antivirusul ala e praf.