| Perversul69 a întrebat:

Am un Asus Zenfone 2 Laser, si de câteva zile am o mica problema. Nu se mai intoarce imaginea cand pozitionez telefonul pe orizontală. Nici imagini, nici video. Trebuie sa le privesc pe orizontală, adică pe doar o mica porțiune de ecran. Sugestii, ceva?

4 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Ai dezactivat rotirea automata. Trage cu degetul de sus in jos in partea de sus a ecranului sa iti apara panoul de comenzi rapide si trebuie sa apesi pe ceva gen Portrait sa se faca Auto-rotate.

| Perversul69 explică (pentru flixbuster):

Nu, nu e dezactivata. Nu sunt chiar atat de retardat incat sa nu imi dau seama de asa ceva

| flixbuster a răspuns (pentru Perversul69):

Ok, nu ne cunoastem pe site-ul asta unii cu altii si incepem cu chestiile evidente si usoare. sunt si incepatori absoluti sau oameni mai in varsta care chiar nu stiu nici lucrurile acestea simple (crede-ma, am in familie, vecini).

| flixbuster a răspuns (pentru Perversul69):

Mai departe: daca o sa cauti pe google "zenfone 2 laser auto rotate not working" o sa vezi ca sunt foarte multi care au problema aceasta cu telefoane Asus.

dintre solutii: restart (rezolva temporar, problema reapare in timp) sau firware update (a rezolvat problema la unii).