"| ReignForest: imi trebuie un incarcator cu gaura aia mai mare"
cumpără un incărcător potrivit (vorbind de gaură) dacă se poate, original, fără improvizații
Am primit unu de 20w dar încarcă lent
Ale cu gaura mica is bune Acu serios, is bune alea care incarca mai lent, te grabeste careva? Conteaza sa incarce, atit timp cit esti acasa, ce conteaza cit sta la incarcat, poti folosi telefonul si cand este la incarcat, asa ca nu avd problema.
USB tip C este al cu gaura mica, ala cu gaura mai mare este USB tip B.
Astea de tip C incarca mai rapid, deci invers decat spui tu.Deci tu ai la telefon mufa USB tip B cablu cel ai este tip C asa a nu ai ce face cu el.
Am eu cabluri de care doresti, doar ca nu am cum sa iti dau.Pe aici gasesti cabluri pe strada nici nu trebuie sa cumperi.
Pai da e type c dar nu pentru încărcătorul meu, iar când îl incarc nu scrie nimic, iar pe pe cel al lui scrie încărcate rapida
Pe care scrie si unde anume scrie? Eu nu am vazut sa sc rie pe telefon, incarcator ce spui tu incarcare rapida.Eu am tot asa de asta, dar nu scrie pe el nimic, si nici telefonul nu spune ca ar incarca rapid, recunosc, m este incarcatorul lui ce a venit din fabrica asa.
Cablu este cablu, ala nu conteaza, incarcatorul ce sa zic, depinde si de telefon.
La iPhone de exemplu cel mai mic incarc ator acum este de 18watt., nu mai sunt de alea micute au scos.
Intrebarea ta suna altfel, nu prea suna bine.
Spui ca ai un cablu mov sau ce lumina se aprinde la el si ca este de tip C adica cablu pentru caura la incarcator mica.
Spui mai departe ca daca bagi la un incarctor vechi, ala incarca mai incet.Da asa este, incarca mai incet, pentru ca asa a fost facut sa incarce, e de putere mai mica, are mai putini watt.
Mai departe spui, cu incarcatorul de telefon de 30 watt nu merge ca are gaura mica si nu merge. Gaura este mica a cui, la cine? Incarcatorul daca are gaura mica inseamna ca e bun ca ar fi de tip C, dar tu nici nu spui clar ce incarcator, ce gaura, sau ce conectie are, poate ca nu are conectie USB, ori are alt tip de conectie.
Daca incarcator ai de 30 watt ce spui, cumpara un cablu care sa se potriveasca acolo in acel incarcator.
Mergi la magazin cu acel incarcator, sa vada vinzatorul despre ce este vorba, sa ai si telefonul la tine, apoi iti va da un cablu care sa se potriveasca.
Dar banui ca tu vrei cablu ala ca are lumina aia mov dao la jale de lumina ca aia nu te ajuta cu nimic, cablu sa fie, sa se potriveasca si sa isi faca treaba.
Daca cablu este tip USB C inseamna ca incarcatorul tau este alt tip de USB. Pe linga astea A, B, C mai sunt USB de tip Micro USB, sau USB Micro A si alte tipuri.
Asata ce spui tu ca ar fi C poate sa fie si micro, trebuie sa arati poza sa pot sa iti spun clar ce tip de USB ai tu, la incarcator si la acel cablu.
Dar uite cum faci. Intri pe google si scrii " tipuri de USB " o sa iti arate multe tipuri, apoi vei stii exact ce ai tu la acel incarcator si la cablu.
Ai internet da? Ai telefon, sau PC invata sa le folosesti, nu doar pentru Facebook, TPU si birfa, invata sa cauti pe netu asta, ca de aia il platesti, sa mai cauti si informatii utile nu sa le ceri altora sa caute pentru tine.
Asa citigi timp, inveti sa folosesti internetu, o sa fie mai bine, zic eu.
Cind nu gasesti ce cauti in limba romana, scrii in engleza " Types of USB" si iti arata, eu uite acum am pus pe google si mi-a aratat multe tipuri de USB scrie la fiecare si cu poza.