Stai m-a linistit, nu pateste nimic. La 25 de grade opereaza chiar foarte bine aproape orice pc. Daca era sub 15 grade, atunci ai fi putut avea ceva probleme.
Totul e ok dar ai grija la altceva:venturile alea consuma, nu stiu cu ce le alimentezi dar daca le ai pe toate pe sursa pe 12 v sa stii ca este prea mult si in timp ce calcu o boiereste sursa se poate da de ceasul morti(12v este cea mai slaba tensiune(fara amperaj mare)la surse)dar daca le alimentezi separat e ok
Nu cred ca se va strica ceva adica 25 nu e chiar asa de mica daca era 10 15 era ceva dar asa nu cred poti sa vezi temperatura optima pentru fiecare componenta si atunci vezi daca mai reduci puterea ventilatoarelor sau nu
Da, este posibil sa se strice deoarece daca NU are temperatura potrivita pentru el il poate afecta. Eu am patit asa ceva...Sper ca ti-am fost de ajutor
Eu am la calculator cateodata temperatura 50-55grane si nu se intampla nimic deci tu la 25 e mai mult decat bine
. e o diferenta intre un furnal si un Desktop . de topit nu se topeste nimic in el. in cel mai rau caz se arde . cat despre coolere. nu pot sa zic ca nu ai facut bine. dar ai cam exagerat. daca nu te deranjeaza zgomotul e perfect... cu cat mai rece cu atat mai bine . o sa te ajute mult. daca ai athlon care de obicei opereaza al temepraturi ridicate. una peste alta. e foarte buna temperatura obtinuta. nu se strica nimic.