| hrdcore a întrebat:

Am un calculator foarte puternic si cand l-am cumparat imi era frica sa nu se topeasca ceva de la el, acum am pus la el 3 coolere pentru carcasa, unu de 2000 de rpm unu de 500rpm si unu de 1000rpm si imi e frica sa nu se strice din cauza ca temperatura scade pana la 25 de grade in el. Se poate strica sau nu? (dau funda, daca ma ajutati)

Răspuns Câştigător
| andreutz a răspuns:

Stai m-a linistit, nu pateste nimic. La 25 de grade opereaza chiar foarte bine aproape orice pc. Daca era sub 15 grade, atunci ai fi putut avea ceva probleme.

7 răspunsuri:
| Incubus a răspuns:

Totul e ok dar ai grija la altceva:venturile alea consuma, nu stiu cu ce le alimentezi dar daca le ai pe toate pe sursa pe 12 v sa stii ca este prea mult si in timp ce calcu o boiereste sursa se poate da de ceasul morti(12v este cea mai slaba tensiune(fara amperaj mare)la surse)dar daca le alimentezi separat e ok

| rafy a răspuns:

Nu cred ca se va strica ceva adica 25 nu e chiar asa de mica daca era 10 15 era ceva dar asa nu cred poti sa vezi temperatura optima pentru fiecare componenta si atunci vezi daca mai reduci puterea ventilatoarelor sau nu

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Da, este posibil sa se strice deoarece daca NU are temperatura potrivita pentru el il poate afecta. Eu am patit asa ceva...hee heeSper ca ti-am fost de ajutor tongue

| hrdcore explică:

In 2 ore ajungea la 60-65 de grade

| george96 a răspuns:

Eu am la calculator cateodata temperatura 50-55grane si nu se intampla nimic deci tu la 25 e mai mult decat bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are ce sa se strice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing. e o diferenta intre un furnal si un Desktop laughing. de topit nu se topeste nimic in el. in cel mai rau caz se arde big grin. cat despre coolere. nu pot sa zic ca nu ai facut bine. dar ai cam exagerat. daca nu te deranjeaza zgomotul e perfect... cu cat mai rece cu atat mai bine big grin. o sa te ajute mult. daca ai athlon care de obicei opereaza al temepraturi ridicate. una peste alta. e foarte buna temperatura obtinuta. nu se strica nimic.