@addy01... ar trebui sa te documentezi inainte sa arunci comentarii nefondate. Placa de baza suporta, are pciexpress 16x, http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813135208
PCI Express x16
2 x PCI Express x16 slot (Orange : x16 mode, Blue : x4 mode)
Problema e alta, posibil sa te tina procesorul in spate, pentru ca e sistemul destul de vechi. Dar de mers, merge, presupunand ca ai o sursa care sa suporte consumul.
PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard
400 Watt or greater power supply recommended
Bre Daniel eu stiu asa : Umbla vorba prin popor nu pui petec nou la haina veche.Ai si tu rabdare si tinteste la un comp de generatie noua, prin posturile citite am vazut o config buna pe la 700 ron.1.5G/ram =salab calculatorul il ingenunchezi cu opera si un antiv si niste programele amarite. Vezi pe okazii memorii dar sa fie comp cu memoria ta banuiesc ca ai ddr 1, 2. Scoti o memorie scrii ce gasesti pe ea si ii dai serciuiala daca ai bafta ddr 2 o iei ieftinache daca este ddr 1 te incaieri la pret cu circotasii si tabari pe ea cu mem test peste 1000 de ture trece testul o pupi si valea.
Poţi pune. Dacă ai slot PCI-Express X16 e OK. pe placa de baza poti pune orice placa video, tot ce face diferenta este slotul care este de mai multe feluri dar care nu are treaba cu tipul de memorie(DDR2 sau DDR3)
Greseala mea ca nu m-am interesat de placa lui video, dar cand am vorbit am vorbit din prorpia experienta, deoarece acum cativa ani am incercat sa bag rami ddr3 pe placa ddr2 si mi s-a ars placa de baza. E o tara libera, fiecare isi spune parerea, tu alegi ce e bine si ce nu. Bafta!
Adica obisnuiesti sa dai sfaturi fara a sti despre ce vorbesti de fapt? Stii ca sfat e ceva, si a da informatii din burta fara a sti exact despre ce vorbesti se cheama ghicit. In fine, macar ai putea pune data viitoare toata povestea, si incepe cu "parerea mea", "presupun","nu stiu sigur", asta asa, daca vrei... sa fii de ajutor si nu sa dezinformezi.
anonim_4396 întreabă:
PushPiki întreabă: