Mai adauga memorie RAM. O sa se vada instant o modificare dupa ce mai adaugi 1 Gb RAM!
Sa mearga mai repede? Da ce, are picioare? Glumim evident. E greu sa dau sfaturi in orb adica fara sa stiu ce configuratie ai la pc. In principiu totul conteaza de la sistemul de operare la componente gen memorie sau hdd. Banuesc ca placa de baza si implicit procesorul nu esti dispus sa schimbi.
Cel mai bun raspuns.
Nu stiu sigur,, Prin schimbat '' la ce te referi. Ti-as da pentru ambele intelesuri cate ceva...
1.Intra pe Start; Run; Scrie acolo ''Prefetch''; Ok; Acuma stergi tot ce ai in acel folder.
Ma rog...erau mai multe da...:]]].
Bun.
2.Depinde si ce procesor ai...Cata memorie ai...Dar faza nasoala e ca unele calculaatoare tin praful la procesor si ii afecteza firele.
Iti zic succes.:]`.
Ce va c*c*ti pe voi cu ramii ma? Daca nu ai un hard disk destul de rapid si un procesor rapid nu faci nimic. Poti sa ai si 128 Ram ca iti merge windows xp.
Cumpara un HDD de minim 40GB si un Procesor de 1.8 Ghz macar.
Pai trebuie neaparat sa schimbi unitatea sau daca nu se mai aprinde plasma pe ea trebuie sa o schimbi mi s-a intamplat si am schimbat unitatea.