anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un card de memorie pentru Nokia 5200/6300 si acum ceva vreme mi-am pus parola... dar nu o mai stiu...se poate "debloca" cardul? Am chestii importante dar nu mai pot sa intru pe el sad ce pot sa fac?straight face

Răspuns Câştigător
| AndrusKanu a răspuns:

Nu se mai poate debloca, aşa am păţit şi eu. Am încercat să-mi amintesc parola, dar degeaba. După vreo 2 săptămâni, m-am trezit brusc şi mi-a venit în minte o parolă... laughing
Deci am deblocat-o până la urmă.

Dar poţi încerca la reparaţii telefoane undeva, dar s-ar putea să-ţi formateze cardul...

7 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Incearca un format.
Shin

| Vasi_2046 a răspuns:

N-o sa poti sa il formatezi cu 6300, o sa iti ceara din nou parola. Baga-l intr-un nokia cu symbian gen n95 si il formatezi(stergi tot de pe el, inclusiv parola)fara probleme.Nu se poate recupera. Cel putin nu trebuie sa iti cumperi alt card.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numa daca reformatezi cardul..doar k o sa pierzi tot ce ai pe el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si daca in formatezi ti se si deblocheaza? nu ramane parola?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna intrebarea asta. pentru ca sj eu sunt in aceeasi situatie. dar am o intrebare. daca fomatez cardul mi se strege tot din tell sau doar ce e pe card?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@anonim se sterge numai ce ai pe card... dar nu are rost sa il formatezi pentru ca nu ti se deblocheazawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu-l formatezi ca il formatezi degeaba si mai si pierzi datele de pe el. am si eu aceeasi problema si l-am formatat si degeaba incearca la un service gsm poate au ei vreo solutie. daca rezolvi ceva fi amabil si posteaza si aici.