| Tudorescues a întrebat:

Am un cont de Facebook la care nu mai am acees deoarece nu îi știu parola și e-mailul, cum îl pot închide sau cum pot lua legătura cu Facebook pentru a le șterge deoarece eu mi-am deschis un alt cont?

9 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu prea cred ca ai cum sa il mai poti inchide sau sterge daca numai ai nici parola nici emailul de logare.
Dar poate cineva iti zice o adresa de email la care sa le dai facebookului si sa ii intrebi de pe noua ta adresa de email, indicandu-le vechiul cont.
Dar cum spuneam nu poti face dovada ca e contul tau deci nu ai dreptul sa il inchizi!

| Tudorescues explică (pentru Simpatic):

Cum sa nu pot dovedi că este al meu? trimit poza cu buletinul

| Simpatic a răspuns (pentru Tudorescues):

Daca este cum zice dannyel86 nu le trimite nimic lasa contul asa si dupa 10 luni sau parca era un termen de atatea luni ti-l vor sterge ei

| dannyel86 a răspuns:

Contul va fi sters automat daca nu este accesat o perioada lunga de timp.

| Simpatic a răspuns (pentru dannyel86):

Da? dar de ce vad conturi vechi de 10 ani la care lumea nu s-a mai logat dar conturile exista cu poze cu tot ce trebuie? nu vreau sa intru in polemica cu tine dar ne-ai indus in eroare, conturile nu se sterg

| dannyel86 a răspuns (pentru Simpatic):

Am fost in eroare. big grin Conturile devin inactive, dar nu se sterg decat de cel care are acces la profil. Facebook poate doar suspenda contul, daca se depisteaza actiuni care incalca politica lor.

| Tudorescues explică (pentru dannyel86):

Au trecut 6 ani in pl mea fra

| GPA a răspuns:

Aici : https://m.facebook.com/login/identify

Încearcă totuși, dacă nu știi mailul să introduci numărul de telefon sau numele de utilizator pentru acel cont. Trebuie să știi măcar parola sau adresa de mail pentru a recupera parola.

E pe Yahoo sau Gmail sau alt serviciu?

Pentru Yahoo îți poți recupera contul de mail cu numărul de telefon dacă ai uitat mailul... https://login.yahoo.com/......e/username

Recuperezi mai întâi contul de mail, odată recuperat, vei recupera și contul de Facebook pe baza mailului.

| ReignForest a răspuns:

Poți apăsă pe am uitat parola și să încerci să pui alt email că să primești o altă parolă, nu rezolvi nimic dacă le trimiți lor(celor de la Facebook) o poză pentru că ei nu răspund