Cu cont fals. Facbook va trebui sa dezactiveze contul si sa ceara confirmarea identitatii. Something like that
Ca sa posteze filme xxx are nevoie de email, parola, nr de tel el nu le are. singura modalitate e sa primeasca raport.
Eu am intrebat serios, am un cont pe care nu-l mai pot accesa si vreau sa se stearga.
IGNORA-L
eu am 5 profile de fucibuci, TOATE false (de pe unul vorbesc cu sor'mea, pe restul le-am facut sa pot raspunde cu Facebook sau sa le bag in diverse jocuri)
si mi-au taiat numai unul ca raspuneam prea acid pe MSN, chestie care acum nu o mai fac (nu mai raspund deloc pe msn) si imi pare rau de contul ala!
Ah sorry, am sarit peste partea aia
Sorry, am sarit peste partea aia. Si eu vorbeam serios Poti sa iti rogi prietenii sa raporteze contul pana ce se va sterge, sau poti sa ignori contul pana o sa considere Facebook ca nu e de standardele lor. Asa mi s-au sters doua conturi cu toate ca eram activa si erau conturile mele personale
Scuzele sunt aceptate
Thank youuu
Eu am o fixatie, sa nu am poze personale pe net. contul ala nu l-am accessat de ~7 ani, nu stiu ce parola, e-mail, numar am folosit ca eu aveam zeci de emailuri si numere de telefon. Dar am inteles cand dai raport trebuie sa selectezi ceva anume, Adica sa delcari ca este cont fals, sau ca pretinde ca e altcineva ce e jignitor etc, si nu stiu exact care din ele.
Cu cont fals. Facbook va trebui sa dezactiveze contul si sa ceara confirmarea identitatii. Something like that