| QQelias a întrebat:

Am un desktop poate putin cam batran dar care-si face treaba. Dar vad ca de la o vreme si-a gasit un hobby excelent. Imi sterge mie filmele pe care le am pe el si se asigura ca nu le mai pot vedea nici de pe HDD-ul extern. Nu inteleg. Nu ar trebui sa faca asa ceva. A mai trecut cineva prin asa ceva? Ce se face?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Hard vechi șanse mari de pierdere a datelor dar sa dispară și de pe hdd extern nu are cum

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ai un "virus" instalat pe calculator (dar si pe hard disk-ul extern)!
Filmele sunt ascunse (hidden) de virus, si sunt inlocuite cu o copie a virusului, care iau numele filmulelor ascunse.

| doctorandus a răspuns:

Sigur ai HDD bun? Ca sunt SSD-uri chinezesti care sunt pure escrocherii. Deci daca ai cumparat stick de 2 TB la 200 RON, e pura escrocherie.

| ReddY25 a răspuns:

Cel mai probabil e virusat

| Kufu95 a răspuns:

Cred că ai viruşi în el.

| QQelias explică:

E vechi de 12 ani. Pe atunci lucrurile se faceau bune.

| QQelias explică:

Mi-au disparut niste filme. In sensul ca nu le-au disparut marimea. Ci nu a mai putut fi redat din cauza ca nu continea nimic. Nici macar niste FPS-uri.

| doctorandus a răspuns (pentru QQelias):

Ia zi-i aici: ce marca e hardul extern? E HDD sau SSD? A parut uluitor de ieftin pentru un SSD adevarat?

| doctorandus a răspuns (pentru QQelias):

Un SSD de 16 TO ar fi costat cat un automobil.

Două SSD-uri Samsung de 8 TO costa in anul 2025 1114 Euro. Adică 5541 RON. Și e sistem QVO, destinat chilipirurilor.