2004... wow
dvd-urile sunt moarte si ingropate definitiv de vreo 15 ani
si numai idiotii se mai agata de asa o tehnologie
de ce? si de ce idioti?
1. pentru ca a aparut HD, de foarte multa vreme, care se vede MUUUULT mai bine decat DVD, iar la asta mai sunt si alte argumente, cum ar fi, eu am un televizor "Orion" (adica, noname) vechi de bine peste 10 ani, care are usb si pe care merge HD si pe care am dat 500lei, ori la DVD-uri, daca nu cumva scrii double layer, aproape INTOTDEAUNA sursa e mai mare de 4.5G si trebuie reencodat, adica pierdere de calitate... nici nu vreau sa incep cu 4k, care se vede si mai bine
2. pentru ca dvd-urile costa (oricat de putin ar costa), se strica in timp, si mai ales trebuie sa iti bati capul cu reencodare, scriere, trebuie sa ai si unitate de scriere, samd, ori in ziua de azi cu usb e mult mai putina bataie de cap, iar cu stream (Netflix si altele) si mai putina, iar pentru stream nu iti trebuie neaparat smart TV, poti sa iei un media player extern, care merge pe orice TV si costa cateva sute de lei amarati
https://www.emag.ro/mediaplayere/c?ref=bc
Intrebare fara sens ai pus, foarte bine ca merge Dv ul este o firma buna Panasonic, multi acum numai folosesc dvd playere, sunt vechi, acum au aparut stikurile, nu se mai copiaza filme sau muzica pe cd sau dvd, acum le vezi pe Hbo pe Cinemax, pe internet pe Netflix, epoca dvd playerelor a apus demult.
RaVuL întreabă: